Kerstshoppen bij Intratuin Halsteren

De kerstmarkt bij Intratuin Halsteren is een van de grootste in Nederland. Dit mag u niet missen, gaat u gezellig mee?

Datum: 18 december 2024 Locatie: Noord-Brabant Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 35 Ledenprijs: € 32,50
Bestel tickets
Met dit uitje kunnen ouderen genieten van de kerstmarkt bij Intratuin Halsteren. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij vanuit onze regio richting Halsteren. Bij aankomst kunt u zelf een kopje koffie of thee gaan drinken in het restaurant maar u kunt ook gelijk heerlijk winkelen en de kerstsfeer proeven in tuincentrum. Ontdek schitterende kerstdecoraties en een warme sfeer in de prachtig versierde gangpaden. Tijdens het winkelen kun je op eigen gelegenheid genieten van een heerlijke lunch in het gezellige restaurant van Intratuin. Boek hier uw ticket. Een uitje naar de kerstmarkt van Intratuin in Halsteren is altijd een goed idee!

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
11.00 uur aankomst Intratuin Halsteren
11.00 – 15.30 uur vrije tijd in dit mooie tuincentrum
15.30 uur rijden wij weer terug naar onze eigen regio

Informatie over Intratuin Halsteren:

In de aanloop naar de feestdagen wordt Intratuin Halsteren omgetoverd tot een betoverende kerstwereld. Met twinkelingen in de ogen betreden veel bezoekers de sfeervolle kerstmarkt, waar de geur van dennengroen en warme chocolademelk zich vermengden in de lucht. De kerstafdeling van Intratuin Rhoon is een waar paradijs voor kerstliefhebbers. Overal waar u kijkt zijn prachtige kerstbomen in alle soorten en maten, rijkelijk versierd met fonkelende lichtjes, glinsterende ballen en kleurrijke slingers. De kerstdorpen zij als betoverende miniatuursteden, met knusse huisjes, schattige figuurtjes en besneeuwde landschappen.

Na een bezoek aan Intratuin Halsteren in kerstsfeer gaat u zeer zeker met een warm hart en een hoofd vol kerstinspiratie naar huis. Het is een betoverende belevenis die de magie van de kerstperiode tot leven brengt.

Weetjes over de Intratuin:

 • Intratuin is een bekende keten van tuincentra in Nederland, met meer dan 50 vestigingen verspreid over het land.
 • Het eerste Intratuin tuincentrum werd geopend in 1980 in Woerden, Nederland.
 • Intratuin biedt een breed assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen, dierbenodigdheden, decoratie en meer voor tuin en huis.
 • Intratuin staat bekend om zijn seizoensgebonden thema’s en decoraties, zoals kerst, Pasen, en Halloween, die de winkels transformeren in sfeervolle en inspirerende omgevingen.
 • Veel Intratuin vestigingen hebben ook een gezellig café of restaurant waar bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie, een lunch of een gebakje.
 • Intratuin heeft een duurzaamheidsbeleid en biedt onder andere biologische en Fairtrade producten aan, stimuleert hergebruik van plastic potten en heeft aandacht voor biodiversiteit in de tuin.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met luxe touringcar
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje
 • Heenreis koffie of thee met koekje in de bus
 • Terugreis water in de bus

Niet inbegrepen

 • Lunch en drankjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Woensdag 18 december - Kerstshoppen bij Intratuin Halsteren - ledenprijs
32.50
39 beschikbaar
Woensdag 18 december - Kerstshoppen bij Intratuin Halsteren - reguliere prijs
35.00
39 beschikbaar

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.