Dagtocht naar de Keukenhof voor senioren

Ontdek de Keukenhof: een onvergetelijke dag voor senioren

Op zoek naar een onvergetelijke dag vol natuurlijke pracht en gemak? Ontdek de Keukenhof, een adembenemend bloemenpark dat elk jaar tot leven komt met kleurrijke tulpen, hyacinten en narcissen. Speciaal ontworpen voor senioren, biedt onze begeleide dagtocht een zorgeloze ervaring, waarbij comfort en genot voorop staan.

Geniet van kleurrijke bloemenshows

Laat u betoveren door de kleurenpracht van de Keukenhof, waar meer dan zeven miljoen bloembollen elk jaar tot bloei komen. Onder begeleiding van ervaren gidsen verken je de verschillende thematische bloemenshows, van traditionele Nederlandse tulpenvelden tot exotische orchideeëntuinen. Elke hoek biedt een nieuwe verrassing voor de zintuigen.

Serene wandelingen door de tuinen

Neem de tijd om te genieten van serene wandelingen langs kronkelende paden en schilderachtige waterpartijen. Onze deskundige begeleiders zorgen ervoor dat u in alle rust kunt genieten van de natuurlijke schoonheid om u heen. Laat u meevoeren door de rustgevende sfeer van de tuinen terwijl u de prachtige bloemen bewondert.

Comfortabel reisarrangement

Geen gedoe met transport of planning. Onze dagtocht naar de Keukenhof voor senioren biedt een volledig georganiseerd reisarrangement, inclusief comfortabel vervoer van en naar de Keukenhof. Onze vriendelijke begeleiders staan klaar om u te helpen bij elke stap van de reis. Hierdoor kunt u optimaal genieten van deze bijzondere ervaring.

Gaat u een keer mee op dagtocht? Bekijk ons volledige aanbod en ga zorgeloos met ons mee op een uitje.

2024 – De Keukenhof (rolstoelvriendelijke dagtocht) Een midweek naar de Belgische Ardennen