De leukste activiteiten vindt u bij Allemaal Aafje Ontmoeten

66 resultaten bij Allemaal Aafje

01 juni 2023

Een uitje naar de Pluktuin

Bij de pluktuin in Rhoon is genoeg te doen. Wij gaan een bosje bloemen plukken of plukt u liever fruit? Daarna maken we een stop bij de Oude Maas voor een wandeling of gaat u lekker op een bankje genieten van alles wat voorbij vaart op de Oude Maas? Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 17,50
Met dit uitje kunnen ouderen genieten van de pluktuin in Rhoon. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.
06 juni 2023

Een dagtocht naar Zandvoort

Helaas uitverkocht! Wachtlijst mogelijk. Samen met het Nationaal Ouderenfonds bezorgen wij u een gezellige tijd op het strand. Er zijn ook strandrolstoelen waar u gebruik van kunt maken. Gaat u met ons mee? Bekijk hier het programma.

Locatie: Noord-Holland Prijs: € 60,-
Een dagtocht voor ouderen naar Zandvoort met een rondrit is altijd een goed idee. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.
15 juni 2023

Een dagtocht naar het strand

Tijdens dit rolstoelvriendelijke uitje gaan wij samen met het Het Nationaal Ouderenfonds naar het strand! Vorig jaar hebben zij voor zo'n 2500 ouderen een onvergetelijke stranddag georganiseerd. Dit jaar gaan zij weer veel ouderen een mooie dag op het strand te bezorgen. Wilt u hier bij zijn? Boek nu uw ticket! Bekijk hier het programma.

Locatie: Noord-Holland Prijs: € 50,-
Met dit uitje kunnen ouderen genieten van het strand en het Nationaal Ouderenfonds. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.
12 juli 2023

Een dagtocht naar Avifauna

Tijdens dit rolstoelvriendelijke uitje gaan wij naar Vogelpark Avifauna. Dit is het eerste en tevens een van de bekendste vogelparken ter wereld. Het park heeft veel groen en vijvers, een restaurant, heel veel verschillende vogels en meer! Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 50,-
Met dit uitje kunnen ouderen genieten van Avifauna. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.
13 juli 2023

Mingle the Single

Bent u alleenstaand en lijkt het u leuk om andere alleenstaanden te ontmoeten? Staat u open voor nieuwe vriendschappen of misschien wel de liefde? In samenwerking met ‘Mingle the Single’ kunt u deelnemen aan de activiteit ‘Jeu de Boules en Borrelen’ met andere alleenstaanden van uw leeftijd. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 39,95
mingle-the-single
19 juli 2023

Een uitje naar het Kralingse Bos

Welkom thuis! Dat is het gevoel dat Pannenkoekenhuis de Nachtegaal u wilt laten beleven. Dat was al zo toen het nog een kleine theeschenkerij was. In de loop van de vorige eeuw is de schenkerij gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot het pannenkoekenhuis zoals het nu is en blijft. Er is uiteraard ook tijd om het Kralingse bos te verkennen! Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 22,50
Welkom thuis! Dat is het gevoel dat Pannenkoekenhuis de Nachtegaal u wilt laten beleven. Dat was al zo toen het nog een kleine theeschenkerij was. In de loop van de vorige eeuw is de schenkerij gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot het pannenkoekenhuis zoals het nu is en blijft. Er is uiteraard ook tijd om het Kralingse bos te verkennen!
15 augustus 2023

Een dagtocht naar de bakkerij

Met elkaar hebben we een leuke dag in Brabant in het Bakkers museum, we bakken hier broodjes en koekjes en we maken een mooie rondrit met gids door de Belgische Noorderkempen. Gaat u gezellig met ons mee? Bekijk hier het programma.

Locatie: Noord-Brabant Prijs: € 65,-
Onze ouderen hebben een dagtocht naar het Bakkerij museum. Wij organiseren deze senioren uitjes voor iedereen.
23 augustus 2023

Een dagtocht op zeehondensafari

Tijdens dit rolstoelvriendelijke uitje gaan wij op zeehondensafari! Wij rijden vanuit onze regio naar Zierikzee om hier, in de haven, aan boord de stappen van de M.P.S. Frisia. Met dit rolstoeltoegankelijke schip varen wij over de Oosterschelde in de hoop dat wij veel zeehonden gaan tegenkomen. Gaat u met ons mee? Bekijk hier het programma.

Locatie: Zeeland Prijs: € 50,-
Met dit uitje kunnen ouderen genieten van een zeehondensafari. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.

Pak uw voordeel!

Word lid en profiteer van de voordelen van Allemaal Aafje

  • Altijd 10% korting op dagtochten en diensten.
  • Toegang tot ons exclusieve voordeelplatform.
  • Gratis krukken of rollator lenen.
Word lid Bekijk de voordelen
Diergaarde Blijdorp
30% korting
Stedentrip inc. vlucht en hotel
30% korting
Zeehondensafari Oosterschelde
37% korting
Stedentrip met slaaptrein
30% korting

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.