Ontdek hier wat Allemaal Aafje u te bieden heeft!

77 resultaten bij Allemaal Aafje

17 oktober 2024

Iris Hond Dust Awakened By Dawn

Na meerdere concerttournees en uitvoeringen van Ludovico Einaudi’s muziek komt pianiste Iris Hond in 2024 met haar nieuwe album Dust Awakened By Dawn en gaat de theaters in. We horen Iris in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw, en ontwapenend. Ze neemt je mee in haar innerlijke wereld. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 41.50
31 oktober 2024

Leo Alkemade en de kopgroep

Met een fantastische band en een juweel van een album onder zijn arm komt Leo Alkemade naar Barendrecht. De avond is doordrenkt van muzikaliteit en Leo bezingt de parallel tussen wielersport en het leven. Verhalen over vallen en opstaan, over knechten en winnaars, over achterom- en vooruitkijken. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 37.00
01 november 2024

Dolf Janssen – Ongewone Nederlander

Dolf vraagt zich af: als de gewone Nederlander bestaat, hoe ziet dat er dan uit, qua kleding en kapsel. Wat betekent het als je het níet bent? Als je niet aan De Normen Der Gewone Nederlander voldoet? Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 38.50
15 november 2024

Simply The Best of Tina Turner ft. Nurlaila Karim

Beleef een onvergetelijke avond met een negenkoppige showband inclusief backing vocals en danseressen, die samen met Nurlaila Karim, Simply The Best of Tina Turner tot een energiek spektakel maken. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 51.50
01 december 2024

Sjaak Bral – Vaarwel 2024

Het jaar 2024 met een lach, een snik en een moraal: Sjaak Bral brengt het allemaal. De meester van het actuele cabaret brengt al zevenentwintig jaar onafgebroken zijn oudejaarsconference naar de Nederlandse theaters. Niets ontsnapt aan het alziend oog van Sjaak. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 41.50
22 december 2024

The Legends – Swingin’ Christmas

The Legends brengen met hun voorstelling Swingin’ Christmas nostalgische kerst hits naar het theater in de geest van legendarische performers. Rudolph the Red-nosed Reindeer, Let it Snow en Silent Night kunnen rekenen op hartverwarmende vertolkingen. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 38.50
18 januari 2025

Christian Farla – MAGIC 2.0

Illusionist Christian Farla is terug in de theaters met een nieuwe spectaculaire magic & illusieshow. Christian wordt begeleid door zijn Showgirls of Magic. Van vingervlugge kaarttrucs, mindreading, zweefacts tot een doorzaagact met een plexiglas kist. Dit is een show vol humor en sensatie, je zit op het puntje van je stoel! Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 40.50

Pak uw voordeel!

Als lid van Allemaal Aafje heeft u toegang tot ons exclusieve voordeelplatform waar u kunt profiteren van talloze deals. U kunt hierbij denken aan korting op elektrische apparaten, cadeaukaarten, regionale activiteiten en nog veel meer. De kortingen lopen op tot wel 70%. Genoeg redenen om te profiteren van deze aanbiedingen.

  • Korting oplopend tot 70%.
  • Korting op musea, pretparken en dierentuinen.
  • Korting op restaurants en hotels.

De activiteiten op ons exclusieve voordeelplatform worden niet georganiseerd door Allemaal Aafje. Deze dient u zelf te boeken.

Lid worden Bekijk de voordelen
HelloFresh Nederland
€ 110,- korting
Old Amsterdam Giftshop
25% korting
Miniworld Rotterdam
30% korting
Dagentree Elysium
39% korting

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.