Voor ieder wat wils!

Wie zijn wij? Wij vertellen u meer over Allemaal Aafje Ontmoeten. Bij ons, of via ons, kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten en nieuwe mensen ontmoeten. Of u nu een kopje koffie wilt drinken op het Aafje Ontmoetingsplein of mee wilt tijdens een geheel verzorgde dagtocht, wij hebben voor ieder wat wils!

Wij nemen de zorgen over

Onze dagtochten zijn tot in de puntjes geregeld. U hoeft alleen te genieten! De opstapplaatsen van de bussen zijn in de regio waar Aafje actief is. Woont u zelfstandig, maar heeft u meer begeleiding nodig? Of bent u rolstoelgebonden? Dan zijn onze rolstoelgankelijke dagtochten iets voor u. Wij halen u dan thuis op en brengen u weer veilig terug.

Ook willen we u kennis laten maken met activiteiten bij u in de buurt. Samen een kopje koffie drinken in de wijk of op onze ontmoetingspleinen, een workshop volgen of een nieuwe mensen leren kennen tijdens een multiculturele bijeenkomst.

Bent u toe aan ontspanning en wilt u er een paar dagen tussenuit? Dan zijn onze weekendjes weg iets voor u.

Boek uw droomvakantie

Voor hulp bij het boeken van uw vakantie binnen Nederland of daarbuiten kunt u ook bij ons terecht. Wij werken samen met TUI at Home, Allegoeds Vakanties en MundoRado Reizen. Zij regelen alles van A tot Z.

Ons aanbod