Een uitje naar Intratuin Halsteren

De kerstmarkt bij Intratuin Halsteren is een van de grootste in Nederland. Dit mag u niet missen, gaat u gezellig mee?

Datum: 21 december 2023 Locatie: Noord-Brabant Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 15,- Ledenprijs: € 13,50
Bestel tickets
Met dit uitje kunnen ouderen genieten van de kerstmarkt bij Intratuin Halsteren. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij vanuit onze regio richting Halsteren. Voordat wij naar de Intratuin in Halsteren gaan maken wij een stop in de buurt voor een kleine lunch. Daarna rijden wij naar het tuincentrum wat in deze tijd van het jaar helemaal in het teken van kerstmis staat.  Bij aankomst kunt u zelf een kopje koffie of thee gaan drinken in het restaurant maar u kunt ook gelijk heerlijk winkelen en de kerstsfeer proeven in tuincentrum. Boek hier uw ticket. Een uitje naar de kerstmarkt van Intratuin in Halsteren is altijd een goed idee!

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
11.30 uur aankomst in de buurt voor een kleine lunch
13.00 uur aankomst Intratuin Halsteren
13.00 – 16.00 uur vrije tijd in dit mooie tuincentrum
16.00 uur rijden wij weer terug naar onze eigen regio

Informatie over Intratuin Halsteren:

In de aanloop naar de feestdagen wordt Intratuin Halsteren omgetoverd tot een betoverende kerstwereld. Met twinkelingen in de ogen betreden veel bezoekers de sfeervolle kerstmarkt, waar de geur van dennengroen en warme chocolademelk zich vermengden in de lucht. De kerstafdeling van Intratuin Rhoon is een waar paradijs voor kerstliefhebbers. Overal waar u kijkt zijn prachtige kerstbomen in alle soorten en maten, rijkelijk versierd met fonkelende lichtjes, glinsterende ballen en kleurrijke slingers. De kerstdorpen zij als betoverende miniatuursteden, met knusse huisjes, schattige figuurtjes en besneeuwde landschappen.

Na een bezoek aan Intratuin Halsteren in kerstsfeer gaat u zeer zeker met een warm hart en een hoofd vol kerstinspiratie naar huis. Het is een betoverende belevenis die de magie van de kerstperiode tot leven brengt.

Weetjes over de Intratuin:

 • Intratuin is een bekende keten van tuincentra in Nederland, met meer dan 50 vestigingen verspreid over het land.
 • Het eerste Intratuin tuincentrum werd geopend in 1980 in Woerden, Nederland.
 • Intratuin biedt een breed assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen, dierbenodigdheden, decoratie en meer voor tuin en huis.
 • Intratuin staat bekend om zijn seizoensgebonden thema’s en decoraties, zoals kerst, Pasen, en Halloween, die de winkels transformeren in sfeervolle en inspirerende omgevingen.
 • Veel Intratuin vestigingen hebben ook een gezellig café of restaurant waar bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie, een lunch of een gebakje.
 • Intratuin heeft een duurzaamheidsbeleid en biedt onder andere biologische en Fairtrade producten aan, stimuleert hergebruik van plastic potten en heeft aandacht voor biodiversiteit in de tuin.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Kleine lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 21 december 2023 - Een uitje naar Intratuin Halsteren
Ledenprijs
13.50
7 beschikbaar
Donderdag 21 december 2023 - Een uitje naar Intratuin Halsteren
Reguliere prijs
15.00
7 beschikbaar

Heeft u een vraag?

Neem contact op met ons en wij staan u graag te woord.