Een uitje naar Intratuin Halsteren met high tea

De kerstmarkt bij Intratuin Halsteren is een van de grootste in Nederland. Wij genieten van een heerlijke high tea in buffetvorm.

Datum: 12 december 2024 Locatie: Noord-Brabant Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 55,- Ledenprijs: € 49,50
Bestel tickets
Een dagtocht voor ouderen naar de Orchideeën hoeve is altijd een goed idee. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij vanuit onze regio richting Halsteren. Bij aankomst bij de Intratuin in Halsteren staat er een heerlijke High Tea voor ons klaar. Wij kunnen twee uur lang genieten van een heerlijk en onbeperkt buffet met zoete en hartige hapjes. U bent vrij om zelf langs het buffet te lopen. Er zijn ook voldoende vrijwilligers aanwezig om voor u al het lekkers op te halen bij het buffet. Na genoten te hebben van al dit lekkers gaan wij winkelen en de kerstsfeer proeven in het tuincentrum. Boek hier uw ticket. Een uitje naar de kerstmarkt van Intratuin in Halsteren is altijd een goed idee!

Programma:

11.00 uur aankomst Intratuin Halsteren
11.00 – 13.00 uur High Tea bij Intratuin Halsteren
13.00 – 15.30 uur vrije tijd in dit mooie tuincentrum
15.30 uur rijden wij weer terug naar onze eigen regio

Informatie over Intratuin Halsteren:

In de aanloop naar de feestdagen wordt Intratuin Halsteren omgetoverd tot een betoverende kerstwereld. Met twinkelingen in de ogen betreden veel bezoekers de sfeervolle kerstmarkt, waar de geur van dennengroen en warme chocolademelk zich vermengden in de lucht. De kerstafdeling van Intratuin Rhoon is een waar paradijs voor kerstliefhebbers. Overal waar u kijkt zijn prachtige kerstbomen in alle soorten en maten, rijkelijk versierd met fonkelende lichtjes, glinsterende ballen en kleurrijke slingers. De kerstdorpen zij als betoverende miniatuursteden, met knusse huisjes, schattige figuurtjes en besneeuwde landschappen.

Na een bezoek aan Intratuin Halsteren in kerstsfeer gaat u zeer zeker met een warm hart en een hoofd vol kerstinspiratie naar huis. Het is een betoverende belevenis die de magie van de kerstperiode tot leven brengt.

Weetjes over de Intratuin:

 • Intratuin is een bekende keten van tuincentra in Nederland, met meer dan 50 vestigingen verspreid over het land.
 • Het eerste Intratuin tuincentrum werd geopend in 1980 in Woerden, Nederland.
 • Intratuin biedt een breed assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen, dierbenodigdheden, decoratie en meer voor tuin en huis.
 • Intratuin staat bekend om zijn seizoensgebonden thema’s en decoraties, zoals kerst, Pasen, en Halloween, die de winkels transformeren in sfeervolle en inspirerende omgevingen.
 • Veel Intratuin vestigingen hebben ook een gezellig café of restaurant waar bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie, een lunch of een gebakje.
 • Intratuin heeft een duurzaamheidsbeleid en biedt onder andere biologische en Fairtrade producten aan, stimuleert hergebruik van plastic potten en heeft aandacht voor biodiversiteit in de tuin.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • High Tea in buffetvorm
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 12 december - Een uitje naar Intratuin Halsteren met high tea - ledenprijs
Rolstoelvriendelijke groep
49.50
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 12 december - Een uitje naar Intratuin Halsteren met high tea - reguliere prijs
Rolstoelvriendelijke groep
55.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 12 december - Een uitje naar Intratuin Halsteren met high tea - Wachtlijst ticket
Rolstoelvriendelijke groep Deze dagtocht is uitverkocht, met dit ticket plaatst u uzelf op de wachtlijst. Zodra er een plek beschikbaar is nemen wij contact met u op. De prijs staat niet vermeld. De betaling volgt als er een definitieve boeking is gemaakt. Deze dagtocht is ook op 16-12-2024. U kunt ook bij deze datum kijken voor de beschikbaarheid.
0.00
Onbeperkt

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.