Een uitje naar Christmas and Country fair in Slot Zeist

Beleef betoverende kerstsfeer en landelijke charme op de Christmas & Country Fair in Slot Zeist.

Datum: 21 november 2024 Locatie: Noord-Brabant Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 30 Ledenprijs: € 27
Bestel tickets

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij vanuit onze regio richting Zeist. Hier vindt de betoverende Christmas and Country Fair plaats in Slot Zeist. Wandel langs sfeervolle kraampjes vol feestelijke decoraties en ambachtelijke producten. Geniet van de unieke kerstsfeer en laat je inspireren voor de feestdagen. Tijdens deze dagtochten zijn er vrijwilligers aanwezig om u te helpen. Boek snel uw ticket. Een uitje naar de Christmas and Country Fair plaats in Slot Zeist is altijd een goed idee!

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
11.00 uur aankomst bij Slot Zeist
11.00 – 15.30 uur vrije tijd op de Christmas and Country Fair plaats in Slot Zeist
15.30 uur rijden wij weer terug naar onze eigen regio

Informatie over een bezoek aan de Christmas and Country fair in slot Zeist:

Een uitje naar de Country & Christmas Fair in Slot Zeist belooft een betoverende onderdompeling in de feestelijke atmosfeer van kerst en het idyllische landleven. Met meer dan 200 sfeervolle stands biedt het evenement een unieke kerstmarkt-ervaring te midden van de prachtige tuinen en historische gebouwen van Slot Zeist. Hier ontvouwt zich een magische wereld van ambachtelijke producten, culinaire hoogstandjes en prachtige kerstdecoraties.

Maar het gaat verder dan winkelen; de fair biedt ook entertainment met live muziek, inspirerende workshops en speciale activiteiten voor het hele gezin. De sfeer van het landgoed, de feestelijke aankleding en de veelzijdige activiteiten maken dit uitje tot een onvergetelijke start van het kerstseizoen, waar gezelligheid en verwondering hand in hand gaan.

Weetjes over de Christmas and Country fair:

  • De Christmas and Country Fair in Slot Zeist biedt een betoverende mix van kerstsfeer en landelijke charme, met meer dan 200 stands en exposanten.
  • Bezoekers kunnen genieten van een unieke kerstmarkt-ervaring te midden van de prachtige tuinen en historische gebouwen van Slot Zeist.
  • Het evenement staat bekend om zijn veelzijdige aanbod, variërend van ambachtelijke producten en culinaire lekkernijen tot kerstdecoraties en lifestyle-artikelen.
  • Naast winkelen is er entertainment in overvloed, zoals live muziek, workshops en bijzondere activiteiten voor het hele gezin.
  • De sfeervolle ambiance van Slot Zeist, gecombineerd met de feestelijke aankleding en diverse activiteiten, maakt dit uitje tot een onvergetelijke start van het kerstseizoen.

Wel inbegrepen

  • Vervoer met luxe touringcar
  • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

  • Lunch en drankjes
  • Zorgpersoneel
  • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 21 november - Een uitje naar Christmas and Country fair in Slot Zeist - ledenprijs
27.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 21 november - Een uitje naar Christmas and Country fair in Slot Zeist - reguliere prijs
30.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 21 november - Een uitje naar Christmas and Country fair in Slot Zeist - wachtlijst ticket
Deze dagtocht is uitverkocht, met dit ticket plaatst u uzelf op de wachtlijst. Zodra er een plek beschikbaar is nemen wij contact met u op. De prijs staat niet vermeld. De betaling volgt als er een definitieve boeking is gemaakt.
0.00
Onbeperkt

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.