Een uitje naar Blijdorp’s ZOOmeravond

Beleef de betovering van de dierentuin bij zonsondergang, ontmoet nachtdieren in actie en geniet van thema-avonden tijdens de Zoomeravond in Blijdorp.

Datum: 22 augustus 2024 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 40 Ledenprijs: € 36
Bestel tickets

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden aan het einde van de middag naar de Diergaarde Blijdorp. Tijdens de ZOOmeravonden blijft de dierentuin extra laat open. Wandel door prachtig verlichte paden, geniet van sfeervolle muziek en bewonder de dieren die in de avonduren tot leven komen. Ontdek smaakvolle hapjes en verfrissende drankjes bij de verschillende eetgelegenheden verspreid over de dierentuin. Om 20.30 brengen wij u weer terug naar de opstapplaats. Boek snel uw ticket voor deze leuke dagtocht! Een uitje naar Diergaarde Blijdorp is altijd een goed idee.

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
15.30 uur aankomst bij Diergaarde Blijdorp met een lekker ijsje
15.30 – 20.30 uur vrije tijd om de dierentuin te bezoeken
20.30 uur wij brengen u weer terug naar waar u in de ochtend bent ingestapt.

Informatie de ZOOmeravond in Blijdorp: 

Tijdens de ZOOmeravond in Blijdorp mag je de betoverende sfeer van de dierentuin bij zonsondergang niet missen. Bewonder nachtdieren in actie en ontdek hun fascinerende gedrag, terwijl de dierentuin gehuld is in een speciale avondlijke gloed. Geniet van thematische avonden die de ervaring extra bijzonder maken, met speciale optredens en activiteiten. Neem de tijd om te luisteren naar de interessante feiten en verhalen die de medewerkers delen over de dieren in de avonduren.

Grijp de gelegenheid om ontspannen rond te dwalen in een rustige omgeving, weg van de drukte van overdag. Zorg ervoor dat je vooraf tickets reserveert, aangezien de Zoomeravonden populair zijn en snel uitverkocht kunnen raken. Kortom, een unieke kans om Diergaarde Blijdorp op een magische manier te ervaren.

Weetjes over ZOOmeravond in Blijdorp:

 • De Zoomeravonden in Diergaarde Blijdorp zijn speciale avondopenstellingen die bezoekers de kans geven de dierentuin in een unieke sfeer te ervaren.
 • Tijdens de Zoomeravonden blijft Diergaarde Blijdorp langer open, waardoor bezoekers de gelegenheid hebben om de dieren te bewonderen in de avondlijke uren.
 • Het evenement vindt vaak plaats in de zomermaanden, wanneer de dagen langer zijn en het weer aangenamer is voor avondbezoeken.
 • Bezoekers kunnen genieten van speciale activiteiten en optredens die tijdens de Zoomeravonden worden georganiseerd, waardoor de ervaring nog levendiger wordt.
 • Dierentuinmedewerkers staan klaar om extra informatie te verstrekken over de dieren en hun gedrag tijdens de avonduren.
 • Een hoogtepunt van de Zoomeravonden is de mogelijkheid om nachtdieren te observeren, die op dat moment vaak actiever zijn dan overdag.
 • Soms worden er speciale thema-avonden georganiseerd, waarbij de dierentuin wordt omgetoverd in een bepaalde sfeer die past bij het thema.
 • De avonden bieden een ontspannen atmosfeer, met de mogelijkheid om rustig rond te wandelen en de dieren in een andere context te ervaren.
 • Het is aan te raden om tickets voor de Zoomeravonden vooraf te reserveren, omdat deze avonden populair kunnen zijn en snel uitverkocht raken.
 • Door de bijzondere ambiance en de beperkte drukte vormen de Zoomeravonden een bijzondere gelegenheid om Diergaarde Blijdorp op een heel andere manier te beleven.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Entreekaart met ijsje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 22 augustus - Een uitje naar Blijdorp's ZOOmeravond - ledenprijs
36.00
22 beschikbaar
Donderdag 22 augustus - Een uitje naar Blijdorp's ZOOmeravond - reguliere prijs
40.00
22 beschikbaar

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.