Een rondvaart langs de Biesbosch

Verken de betoverende Biesbosch per rondvaart en ontdek een uniek zoetwaterparadijs, waar rijke biodiversiteit, serene landschappen en het spotten van zeldzame vogels samenkomen voor een onvergetelijke natuurervaring. Stap aan boord en laat je verwonderen! Gaat u met ons mee?

Datum: 01 augustus 2024 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 55,- Ledenprijs: € 49,50
Bestel tickets

Gaat u met ons mee?

Tijdens deze rolstoelvriendelijke dagtocht gaan wij, met onze Aafje bussen richting Drimmelen. Bij aankomst staat er een heerlijke lunch voor ons klaar tijdens deze rondvaart. Boek hier uw ticket. Een rondvaart door de Biesbosch is altijd een goed idee!

Programma:

11.30 uur aankomst Drimmelen
12.00 – 14.00 uur lunch met drankje aan boord
14.30 uur vertrek

Informatie over een rondvaart door de Biesbosch:

Geniet van een betoverende rondvaart door De Biesbosch, vertrekkend vanaf Drimmelen. Deze idyllische tocht voert je door het schilderachtige landschap van moerassen, kreken en rietvelden. Ervaar de serene schoonheid van de natuur terwijl je langs weelderige groene oevers glijdt. Ontdek de unieke flora en fauna van dit nationale park, met mogelijkheden om zeldzame vogels en bevers te spotten.

De kapitein deelt boeiende informatie over de ecologie en geschiedenis van De Biesbosch, waardoor de ervaring zowel ontspannend als educatief is. Of je nu natuurliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een rustige dag op het water, deze rondvaart vanuit Drimmelen biedt een onvergetelijke inkijk in een van Nederland’s meest adembenemende natuurgebieden.

Weetjes over de Biesbosch:

 • De Biesbosch, gelegen in het zuiden van Nederland, is een uniek zoetwatergetijdengebied, dat bekend staat om zijn uitgestrekte moerassen, kreken en wilgenvloedbossen.
 • Dit nationale park, ontstaan door menselijke ingrepen en overstromingen, herbergt een rijke biodiversiteit met zeldzame planten, vogels en zoogdieren.
 • De naam “Biesbosch” verwijst naar de wilgenbossen (bies) die hier vroeger groeiden, en het gebied staat bekend om zijn dynamische landschap dat regelmatig verandert door getijdenwerking.
 • De Biesbosch is een waar paradijs voor vogelliefhebbers, met meer dan 300 vogelsoorten, waaronder de zeearend, purperreiger en de lepelaar die hier hun thuis vinden.
 • In het gebied zijn vele wandel- en fietspaden aangelegd, maar ook kanoroutes die bezoekers de kans geven om de natuur van dichtbij te verkennen.
 • Bevers, die in de jaren tachtig zijn geherintroduceerd, hebben met succes hun thuis gevonden in de Biesbosch en zijn nu een kenmerkende diersoort van het gebied.
 • Naast de natuurpracht biedt de Biesbosch ook diverse activiteiten, zoals rondvaarten en excursies, waarmee bezoekers de unieke flora en fauna kunnen bewonderen onder begeleiding van ervaren gidsen.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 1 augustus - Een rondvaart langs de Biesbosch - ledenprijs
Rolstoelvriendelijke groep
49.50
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 1 augustus - Een rondvaart langs de Biesbosch - reguliere prijs
Rolstoelvriendelijke groep
55.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 1 augustus - Een rondvaart langs de Biesbosch - Wachtlijst ticket
Deze dagtocht is uitverkocht, met dit ticket plaatst u uzelf op de wachtlijst. Zodra er een plek beschikbaar is nemen wij contact met u op. De prijs staat niet vermeld. De betaling volgt als er een definitieve boeking is gemaakt.
0.00
Onbeperkt

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.