Een lunch bij Albeda Groos! Klein rondje Rotterdam en een quiz

Samen lunchen we bij het Albeda College in Rotterdam, gevolgd door een gezellige quiz! De middag sluiten we af met een klein rondje Rotterdam.

Datum: 07 november 2024 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 35 Ledenprijs: € 31,50
Bestel tickets

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij naar restaurant Albeda Groos! van het Albeda College. Hier genieten wij van een 3-gangenlunch met een drankje. Hierna houden we een gezellige quiz met elkaar in het restaurant. De middag sluiten wij af met een klein rondje langs de highlights van Rotterdam. Boek snel uw ticket voor deze leuke dagtocht! Een Quiz is altijd een goed idee.

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
11.30 uur aankomst bij restaurant Albeda Groos!
11.30 – 13.00 uur 3-gangen lunch met drankje
13.00 – 14.00 uur wij spelen een gezellige quiz
14.00 uur klein rondje Rotterdam en daarna brengen u weer terug naar waar u in de ochtend bent ingestapt

Informatie over Quizzen:

Samen quizzen is een gezellige en verbindende activiteit, waarbij u niet alleen kennis deelt, maar ook een levendige sfeer creëert. Het delen van antwoorden en het lachen om grappige weetjes versterkt sociale banden en stimuleert positieve interactie. De gezamenlijke zoektocht naar juiste antwoorden bevordert teamwork en een gevoel van saamhorigheid.

Door verschillende onderwerpen te verkennen, ontstaat er een diversiteit aan gespreksonderwerpen, waardoor de interactie verdiept. De informele setting van een quiz draagt bij aan een ontspannen sfeer, waarin het draait om plezier hebben en elkaar beter leren kennen. Het is een laagdrempelige manier om gezamenlijk te genieten van intellectuele uitdagingen en het delen van kennis, wat de algehele gezelligheid bevordert.

Weetjes over een gezellige quiz:

 • Gezellig quizzen versterkt sociale banden doordat deelnemers samenwerken en elkaar aanmoedigen bij het vinden van antwoorden.
 • Het informele karakter van een quiz creëert een ontspannen sfeer waar plezier en gezelligheid centraal staan.
 • Quizzen bieden een gevarieerd scala aan onderwerpen, waardoor gesprekken worden gestimuleerd en deelnemers elkaar op een leuke manier beter leren kennen.
 • Het delen van kennis tijdens een quiz draagt bij aan een gevoel van saamhorigheid, omdat het de diversiteit van kennis in de groep benadrukt.
 • Het lachen om grappige vragen of onverwachte antwoorden draagt bij aan een lichte en positieve atmosfeer, waardoor gezellig quizzen een plezierige sociale activiteit wordt.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 7 november - Een lunch bij Albeda Groos! Klein rondje Rotterdam en een quiz - ledenprijs
31.50
26 beschikbaar
Donderdag 7 november - Een lunch bij Albeda Groos! Klein rondje Rotterdam en een quiz - reguliere prijs
35.00
26 beschikbaar

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.