Een dagtocht naar Scheveningen

De Haagse badplaats Scheveningen is niet voor niets in heel Nederland zo populair. Vier seizoenen lang kun je hier heerlijk genieten van het strand, de zee, winkels, attracties, musea, natuur en gezellige restaurants. U kunt dit zelf beleven vandaag, gaat u met ons mee?

Datum: 12 september 2023 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 30,- Ledenprijs: € 27,-
Bestel tickets
Een dagtocht voor ouderen naar Scheveningen is altijd een goed idee. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.

Gaat u met ons mee?

Met de luxe touringcar rijden wij naar Scheveningen. Bij aankomst in Scheveningen heeft u de hele dag om hier heerlijk te vertoeven. Wilt u liever samen met ons lunchen? Boek dan de lunch erbij en geniet samen met ons van het gezelschap en de gezelligheid tijdens het eten. Boek hier uw ticket voor deze leuke dagtocht naar Scheveningen! Een dagtocht naar de grootste badplaats van Nederland is altijd een goed idee.

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
11.00 uur aankomst Scheveningen
11.00 – 16.00 uur vrije tijd in Scheveningen
16.00 uur we rijden weer terug naar ons regio

Informatie Scheveningen

Scheveningen is een kustplaats en badplaats gelegen aan de Noordzee in Nederland, en is een populaire toeristische bestemming. Lang geleden, in de 19e eeuw, was Scheveningen een klein vissersdorpje aan de Nederlandse kust. De inwoners leefden van de visserij en het was een rustige plek waar de tijd leek stil te staan. Maar alles veranderde toen mensen begonnen te ontdekken dat de zee en het strand van Scheveningen heilzaam waren voor de gezondheid. Al snel begonnen mensen vanuit het hele land naar Scheveningen te reizen om te genieten van de frisse zeelucht en de vermeende geneeskrachtige eigenschappen van het zeewater.

Tegenwoordig is Scheveningen een moderne badplaats met een mix van historische en hedendaagse architectuur. Het strand en de boulevard zijn nog steeds de belangrijkste attracties, waar bezoekers kunnen genieten van zon, zee en strand, evenals diverse recreatiemogelijkheden, zoals watersporten, fietsen, en wandelen.

Weetjes over Scheveningen:

 • Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag, de hoofdstad van Nederland. Het is een populaire badplaats aan de Noordzee, bekend om zijn strand, boulevard en recreatiemogelijkheden.
 • Het strand van Scheveningen is een van de bekendste en drukst bezochte stranden van Nederland. Het strekt zich uit over ongeveer 3,5 kilometer en biedt tal van activiteiten, zoals zwemmen, zonnebaden, surfen en beachvolleybal.
 • Scheveningen heeft een rijke visserijgeschiedenis en is nog steeds een belangrijk centrum voor de visserij in Nederland. De visafslag van Scheveningen is een van de grootste visafslagen van Europa en biedt dagelijks verse vis van de Noordzee.
 • Het Kurhaus, gelegen aan de boulevard van Scheveningen, is een beroemd historisch hotel en kuuroord. Het werd gebouwd in 1885 en heeft een rijke geschiedenis als een toonaangevende plek voor ontspanning en entertainment.
 • Scheveningen heeft een pier die dateert uit 1901, genaamd de “Scheveningen Pier”. Het is een iconische bezienswaardigheid met restaurants, winkels, en een panoramisch uitzicht over de Noordzee.
 • Het jaarlijkse Vuurwerkfestival is een van de grootste evenementen in Scheveningen. Elk jaar in augustus strijden internationale vuurwerkteams om de titel van beste vuurwerkshow, wat resulteert in spectaculaire vuurwerkshows boven de zee.
 • In Scheveningen bevindt zich SEA LIFE Scheveningen, een bekend zeeaquarium waar bezoekers verschillende zeedieren kunnen bewonderen, zoals haaien, schildpadden, en pinguïns.
 • Scheveningen is ook bekend om zijn jaarlijkse Nieuwjaarsduik, waarbij duizenden mensen op 1 januari de koude Noordzee in duiken om het nieuwe jaar te verwelkomen. Het is een traditie die al sinds 1965 plaatsvindt.

Wel inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Lunch met drankje is bij te boeken
 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Dinsdag 12 september 2023 - Een dagtocht naar Scheveningen
Ledenprijs
27.00
27 beschikbaar
Dinsdag 12 september 2023 - Een dagtocht naar Scheveningen
Reguliere prijs
30.00
27 beschikbaar
Dinsdag 12 september 2023 - Gezamelijke lunch Scheveningen strand
Ga met Allemaal Aafje mee gezellig lunchen! Boek hier uw ticket.
22.75
29 beschikbaar

Heeft u een vraag?

Neem contact op met ons en wij staan u graag te woord.