Over Aafje Ontmoeten

Kom in contact met elkaar en neem deel aan gezellige activiteiten. Ons aanbod is gevarieerd en we hebben voor ieder wat wils!

Voor ieder wat wils

Van een kopje koffie op het Aafje Ontmoetingsplein tot aan een geheel verzorgde dagtocht. Wist u dat u als lid van Allemaal Aafje áltijd 10% korting krijgt op onze dagtochten?

Wat kunt u verwachten?
Onze dagtochten zijn tot in de puntjes geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is genieten! De opstapplaatsen zijn in de regio waar Aafje actief is. Woont u zelfstandig, maar heeft u meer begeleiding nodig? Of bent u rolstoelgebonden? Dan zijn onze rolstoeltoegankelijke dagtochten iets voor u. Wij halen u dan thuis op en brengen u weer veilig terug.

Ook willen we u kennis laten maken met activiteiten bij u in de buurt. Samen een kopje koffie drinken, een workshop volgen of een ontmoeting tijdens een multiculturele bijeenkomst.

Bent u toe aan ontspanning en wilt u er een paar dagen tussenuit? Dan zijn onze weekendjes weg echt iets voor u. Voor hulp bij het boeken van uw vakantie binnen Nederland of daarbuiten kunt u ook bij ons terecht. Wij werken samen met TUI at Home, Allegoeds Vakanties en MundoRadio reizen. Zij regelen alles van A tot Z.

Rolstoelvriendelijke dagtochten

Wij bieden ook rolstoeltoegankelijke dagtochten aan. Het tempo ligt wat lager, de groep is kleiner en de begeleiding persoonlijker. Waar u bij de reguliere uitstapjes op eigen gelegenheid naar een opstapplaats dient te komen, wordt u voor deze dagtochten thuis opgehaald met onze rolstoelbus. Deze bus beschikt over een lift en een lage instap. Met elkaar beleven we een gezellige dag waarop alles voor u geregeld is. Hebt u misschien iets meer zorg nodig dan alleen een helpende hand bij het instappen of duwen van de rolstoel? Dan gaan wij graag met u in overleg hoe Allemaal Aafje u kan helpen zodat u zonder zorgen met ons mee kan.

Onderdeel van Allemaal Aafje

Mindervalide ouderen lopen vaak tegen het probleem aan dat zij beperkt zijn in het maken van een uitstapje en worden ook regelmatig uitgesloten van dagtochten. Samen zorgen wij ervoor dat ook ouderen die mindervalide zijn en ouderen die persoonlijke verzorging of verpleging nodig hebben gezellig een middagje weg kunnen.

Samen met vrijwilligers, mantelzorgers, verpleging en dagbestedingscoaches zorgen wij voor een onvergetelijke dag inclusief begeleiding.

Bezoek de website van Allemaal Aafje

Nog meer voordeel!

Als lid van Allemaal Aafje heeft u toegang tot onze exclusieve online voordeelwinkel. Hier wachten talloze aantrekkelijke aanbiedingen op u. Variërend van kortingen op elektronische apparatuur en cadeaubonnen tot lokale activiteiten en nog veel meer. Sommige kortingen kunnen zelfs oplopen tot wel 70%. Mis deze geweldige kansen niet en haal het maximale uit uw lidmaatschap.

  • Korting oplopend tot 70%
  • Korting op musea, pretparken en dierentuinen
  • Korting op restaurants en hotels.

De activiteiten die beschikbaar zijn in de online voordeelwinkel worden niet door Allemaal Aafje georganiseerd. U dient deze zelf te reserveren.

Word lid Bekijk het voordeel
Diverse klassieke concerten
56% korting
Fletcher High Tea voor 2 pers.
41% korting
Rondvaart door de Biesbosch
27% korting
Hiking en biking routes door heel Nederland
Gratis