Een uitje naar Renesse

Kent u het gezellige Renesse? Beleef de perfecte balans tussen zon, zee en gezelligheid tijdens een dagje Renesse. Geniet van het uitgestrekte strand, bruisende boulevard en pittoresk dorp. Een idyllische combinatie van ontspanning en levendige ambiance aan de Nederlandse kust. Gaat u met ons mee?

Datum: 31 juli 2024 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 30 Ledenprijs: € 27
Bestel tickets

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij naar het strand Rockanje. Geniet van zon, zee en ontspanning op dit betoverende stuk kust met een uitgestrekte kustlijn en zacht zand. Of geniet van schilderachtige wandelpaden te midden van de natuurlijke schoonheid van de duinen. In de middag lunchen wij gezamenlijk en om 15.00 rijden wij weer terug naar onze eigen regio. Boek hier uw ticket voor deze leuke dagtocht! Een uitje naar Renesse is altijd een goed idee.

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
10.30 uur aankomst centrum Renesse
10.30 – 12.30 uur vrije tijd Renesse centrum met de gezellige weekmarkt
12.30 uur met onze bussen naar het strand van Renesse
13.00 – 14.00 uur lunch in een strandtent
14.00 – 15.30 vrije tijd op het strand
15.30 uur wij brengen u weer terug naar waar u in de ochtend bent ingestapt.

Informatie over Renesse:

Renesse, idyllisch gelegen in Zeeland, charmeert bezoekers met zijn uitgestrekte stranden, bruisende badplaatsvibe en historische allure. Met kilometers zacht zand en verleidelijke zee biedt het strand van Renesse een oase van ontspanning, compleet met gezellige strandtenten en diverse watersportmogelijkheden. Het dorp heeft een rijke geschiedenis, belichaamd door de gotische Jacobuskerk uit de 15e eeuw.

Renesse is niet alleen een zonovergoten toevluchtsoord, maar ook een levendige uitgaansbestemming met talrijke bars, clubs en restaurants. Natuurliefhebbers vinden rust in de nabijgelegen Duinen van Schouwen, terwijl het jaarlijkse Beachboom Festival een muzikale trekpleister is. Renesse omarmt diversiteit en biedt een onvergetelijke mix van zon, geschiedenis en vertier aan de Nederlandse kust.

Weetjes over Renesse:

 • Renesse, gelegen in Zeeland, Nederland, staat bekend om zijn uitgestrekte stranden en bruisende badplaats sfeer, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als lokale bezoekers.
 • Het strand van Renesse is kilometers lang en biedt niet alleen zand en zee, maar ook gezellige strandtenten en diverse watersportmogelijkheden.
 • Renesse heeft een rijke geschiedenis met historische bezienswaardigheden zoals de gotische Jacobuskerk, die dateert uit de 15e eeuw.
 • Het dorp staat bekend om zijn levendige uitgaansleven, met tal van bars, clubs en restaurants die vooral in de zomermaanden druk bezocht worden.
 • In de omgeving van Renesse vind je natuurgebieden zoals de Duinen van Schouwen, perfect voor wandel- en fietstochten door de duinen en bossen.
 • Het jaarlijkse Beachboom Festival in Renesse trekt liefhebbers van elektronische muziek vanuit het hele land en biedt een unieke festivalervaring op het strand.
 • Renesse is een geliefde bestemming voor jongeren, gezinnen en natuurliefhebbers, waar de combinatie van strandplezier, historie en levendige activiteiten een veelzijdige vakantie-ervaring biedt.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Woensdag 31 juli - Een uitje naar Renesse - ledenprijs
27.00
2 beschikbaar
Woensdag 31 juli - Een uitje naar Renesse - reguliere prijs
30.00
2 beschikbaar

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.