Varen met zeilschip Eendracht – Ochtendvaart

Vaar met ons mee over de Maas met het Zeilschip Eendracht? Beleef met ons een onvergetelijke haventocht! Deze dag is exclusief voor Allemaal Aafje gereserveerd omdat wij dit jaar al 10 jaar dagtochten organiseren! Viert u dit met ons mee?

Datum: 25 juni 2024 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: U komt op eigengelegenheid naar ons toe. Prijs: € 25 Ledenprijs: € 22,50
Bestel tickets
Haventocht met zeilschip Eendracht. Tijdens onze ouderen dagtochten zijn wij er voor u. Wij organiseren deze senioren uitjes voor iedereen.

Gaat u met ons mee?

Hoera, Allemaal Aafje bestaat 10 jaar! Wij vieren dit graag met een jubileum haven rondvaart op zeilschip de Eendracht.

U wordt ontvangen aan boord van zeilschip Eendracht die in Rotterdam gemeerd zal liggen. Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en maken we een haventocht over de Maas. Bij de ochtendvaart is een lunch inbegrepen, deze bestaat uit soep met een buffet van verschillende soorten broodjes, (vegetarische) belegsoorten en salades. Bij de middagvaart is er een uitgebreide borrel inbegrepen met verschillende hapjes. Tijdens beide haventochten ontvangt onbeperkt water, koffie en thee. Ook ontvangt u een advocaatje, deze wordt u aangeboden door Allemaal Aafje.

Loop lekker rond aan dek, geniet van alles wat er te zien is in de haven en aan boord van Zeilschip Eendracht. Neem het roer in handen en vaar dit 60 meter lange schip over de Maas. Let op: Wij willen u attenderen op het feit dat het Zeilschip Eendracht is een schip met wat opstapjes en trapjes. Dit geldt met name ook voor de opstap naar het toilet. Deze is 60 cm (dit is echt de ware hoogte) hoog waardoor u ook redelijk goed ter been moet zijn om hier naartoe te kunnen. Er kan een krukje worden neergezet en uiteraard kan er altijd een helpend handje geboden worden.

De Eendracht crew bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip, het leven aan boord en de bijzondere reizen die we varen. Boek snel uw ticket voor deze leuke dagtocht! Een rondvaart met het zeilschip de Eendracht is altijd een goed idee.

Programma:

Ochtendvaart
09.45 uur inschepen (u kunt niet aan boord zonder paspoort of ID-kaart)
10.00 uur haventocht over de Maas met Zeilschip de Eendracht
13.00 uur ontschepen

Opstapplaats zeilschip Eendracht: De opstapplaats is de Holland Amerika Kade in Rotterdam (voor Café Rotterdam aan de Holland Amerika Kade of voor het gebouw van Port of Rotterdam) Klik hier voor de directe link naar de locatie: Holland Amerikakade.

Aanvullende voorwaarden 1+1 actie:

 • Voor elk betaald ticket kan een gratis ticket bijgeboekt worden.
 • Een betaald ticket en het gratis ticket dienen voor dezelfde vaart te zijn. Beiden voor de ochtendvaart of beiden voor de middagvaart.
 • Een gratis ticket kan niet los geboekt worden. Indien u dit wel doet dan behouden wij het recht om uw boeking om te zetten naar een betaald ticket of om uw boeking te annuleren.

 

Informatie over de Eendracht

Zeilschip Eendracht is een indrukwekkend schip dat veel geschiedenis heeft en vele zeilavonturen heeft beleefd.  Het is een driemaster met een totale lengte van 60,5 meter. Het schip is gebouwd in Nederland in 1989 en was oorspronkelijk bedoeld voor gebruik in de zeevisserij. In 1995 werd de Eendracht omgebouwd tot een zeilschip voor charterdoeleinden en sindsdien wordt het schip gebruikt voor educatieve zeiltochten en als luxe cruiseschip. Gaat u mee met onze haventocht?

Weetjes over het zeilschip:

 • Zeilschip Eendracht is een driemaster met een totale lengte van 60,5 meter. Het schip heeft een capaciteit van 350 passagiers;
 • In 1995 werd de Eendracht omgebouwd tot een zeilschip voor charterdoeleinden en sindsdien is het schip gebruikt voor educatieve zeiltochten en als luxe cruiseschip;
 • De Eendracht heeft deelgenomen aan verschillende zeilwedstrijden, waaronder de Cutty Sark Tall Ships’ Race en de Atlantic Rally for Cruisers;
 • Het schip heeft een indrukwekkende zeiloppervlakte van 2.690 vierkante meter verdeeld over 24 zeilen;
 • Het schip heeft een maximumsnelheid van ongeveer 14 knopen (26 km/u) en kan op eigen kracht de wereld rondvaren;
 • De Eendracht heeft een unieke en herkenbare blauwe romp, die het schip gemakkelijk te onderscheiden maakt van andere schepen

Wel inbegrepen

 • Aankomst met koffie/thee
 • Advocaatje
 • Lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Dinsdag 25 juni - Ochtend rondvaart zeilschip Eendracht - ledenprijs
Vertrektijd 10.00 uur / aanmelden 09.45 uur
22.50
1 beschikbaar
Dinsdag 25 juni - Ochtend rondvaart zeilschip Eendracht - reguliere prijs
Vertrektijd 10.00 uur / aanmelden 09.45 uur
25.00
1 beschikbaar
Dinsdag 25 juni - Ochtend rondvaart zeilschip Eendracht - gratis ticket
Vertrektijd 10.00 uur / aanmelden 09.45 uur Aanvullende voorwaarden 1+1 actie: - Voor elk betaald ticket kan een gratis ticket bijgeboekt worden. - Een betaald ticket en het gratis ticket dienen voor dezelfde vaart te zijn. Beiden voor de ochtendvaart. - Een gratis ticket kan niet los geboekt worden. Indien u dit wel doet dan behouden wij het recht om uw boeking om te zetten naar een betaald ticket of om uw boeking te annuleren.
0.00
1 beschikbaar
Dinsdag 25 juni - Ochtend rondvaart zeilschip Eendracht - wachtlijst ticket
Vertrektijd 10.00 uur / aanmelden 09.45 uur De ochtendvaart is uitverkocht, met dit ticket plaatst u uzelf op de wachtlijst. Zodra er een plek beschikbaar is nemen wij contact met u op. De prijs staat niet vermeld. De betaling volgt als er een definitieve boeking is gemaakt. Mogelijk is er nog plaats op onze middagvaart. Controleer dit op onze website.
0.00
Onbeperkt

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.