Een uitje naar Volendam

Ervaar de betovering van Volendam in één dag. Een dag vol folklore, smaken en herinneringen aan de oevers van het IJsselmeer.

Datum: 27 juni 2024 Locatie: Noord-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 30 Ledenprijs: € 27
Bestel tickets

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij naar Volendam. Beleef een onvergetelijke dag met ons in Volendam! Verken op eigen gelegenheid de pittoreske straatjes, misschien maakt u wel een traditionele klederdrachtfoto, of neemt u plaats op een terras aan de haven? Ontdek de authentieke visserscultuur en geniet van de levendige sfeer. Geniet van een dag vol Nederlandse charme en gastvrijheid in dit schilderachtige vissersdorp aan het IJsselmeer! Boek snel uw ticket voor deze leuke dagtocht! Een uitje naar Volendam is altijd een goed idee.

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
11.30 uur aankomst Volendam
11.30 – 13.00 uur lunch met drankje
13.00 – 16.00 vrije tijd in Volendam
16.00 uur wij brengen u weer terug naar waar u in de ochtend bent ingestapt.

Informatie over Volendam:

Volendam, gelegen aan de schilderachtige oevers van het IJsselmeer, betovert bezoekers met zijn unieke mix van traditionele charme en levendige energie. Bekend om de karakteristieke houten huizen, kleurrijke bloemenpracht en gezellige steegjes, biedt Volendam een nostalgische reis naar het verleden. Toeristen kunnen de lokale cultuur omarmen door traditionele klederdracht te dragen en iconische foto’s te maken aan de haven.

Geniet van verse visgerechten in de bruisende haven, verken het Volendams Museum voor een dieper begrip van de geschiedenis, en ervaar de melodieuze erfenis van de Palingsound. Met zijn betoverende schoonheid en warme gastvrijheid is Volendam een onmisbare bestemming voor een onvergetelijk Nederlands avontuur.

Weetjes over Volendam:

 • Volendam, gelegen aan het IJsselmeer in Nederland, is beroemd om zijn traditionele vissersdorpcharme en schilderachtige schoonheid.
 • Het dorp staat bekend om de kenmerkende houten huizen, kleurrijke bloemperken en gezellige steegjes.
 • Volendam is een populaire toeristische bestemming, waar bezoekers de kans hebben om traditionele klederdracht te dragen en karakteristieke foto’s te maken.
 • De haven van Volendam is bruisend met activiteit en biedt een scala aan visrestaurants, souvenirwinkels en gezellige cafés.
 • Het Volendams Museum geeft inzicht in de rijke geschiedenis en cultuur van het dorp, inclusief de beroemde vissersgeschiedenis.
 • Boten en rondvaarten vanuit Volendam bieden prachtige uitzichten over het IJsselmeer en de omliggende landschappen.
 • Volendam staat ook bekend om zijn muzikale geschiedenis, met artiesten zoals de Palingsound-bands die hier hun roots hebben.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 27 juni - Een uitje naar Volendam - ledenprijs
27.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 27 juni - Een uitje naar Volendam - reguliere prijs
30.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Donderdag 27 juni - Een uitje naar Volendam - wachtlijst
Deze dagtocht is uitverkocht, met dit ticket plaatst u uzelf op de wachtlijst. Zodra er een plek beschikbaar is nemen wij contact met u op. De prijs staat niet vermeld. De betaling volgt als er een definitieve boeking is gemaakt.
0.00
Onbeperkt

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.