Een uitje naar Rockanje strand

Geniet van een dagje Rockanje strand: zon, zee en ontspanning aan de prachtige Nederlandse kust. Verwen jezelf met het zachte zand, de verfrissende golven en de serene sfeer, en laat de stress van alledag achter je terwijl je geniet van een perfecte stranddag in Rockanje. Gaat u met ons mee?

Datum: 29 augustus 2024 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 25 Ledenprijs: € 22,50
Bestel tickets

Gaat u met ons mee?

Met onze Aafje bussen rijden wij naar het strand Rockanje. Geniet van zon, zee en ontspanning op dit betoverende stuk kust met een uitgestrekte kustlijn en zacht zand. Of geniet van schilderachtige wandelpaden te midden van de natuurlijke schoonheid van de duinen. In de middag lunchen wij gezamenlijk en om 15.00 rijden wij weer terug naar onze eigen regio. Boek snel uw ticket voor deze leuke dagtocht! Een uitje naar Rockanje is altijd een goed idee.

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
11.00 uur aankomst bij strand Rockanje
11.00 – 12.00 uur vrije tijd op het strand
12.00 – 13.30 uur kleine lunch met drankje
13.30 – 15.00 vrije tijd op het strand
15.00 uur wij brengen u weer terug naar waar u in de ochtend bent ingestapt.

Informatie over de omgeving van Rockanje: 

De betoverende omgeving van Rockanje vangt de essentie van ontspanning en natuurlijke pracht. Met een breed, schoon zandstrand dat uitnodigt tot luieren en zwemmen, bieden de gezellige strandpaviljoens een smakelijke onderbreking met uitzicht op de Noordzee. Achter de duinen onthult “Voornes Duin” adembenemende wandelpaden en ongerepte landschappen, terwijl fietsroutes de natuurlijke pracht van dit kustplaatsje onthullen.

De historische vuurtoren “De Noord” fungeert als een iconisch baken, terwijl het centrum charmeert met lokale winkels en eetgelegenheden. Rockanje belichaamt een perfecte balans tussen serene kustschoonheid en levendige activiteiten, waardoor het een idyllische ontsnapping is voor natuurliefhebbers en ontspanningszoekers.

Weetjes over Rockanje:

 • Het strand van Rockanje, gelegen aan de Noordzeekust, staat bekend om zijn uitgestrekte en brede zandvlaktes, waardoor het een populaire bestemming is voor strandliefhebbers.
 • Rockanje strand heeft de Blauwe Vlag, een internationaal keurmerk dat aangeeft dat het strand schoon en veilig is, en dat het goede voorzieningen biedt.
 • Strandpaviljoens langs de kustlijn van Rockanje bieden bezoekers de mogelijkheid om te genieten van lokale gerechten en drankjes terwijl ze uitkijken over de Noordzee.
 • Watersportliefhebbers vinden hier ideale omstandigheden, en het strand is een geliefde plek voor activiteiten zoals kitesurfen, windsurfen en strandzeilen.
 • Naast ontspannen zonnebaden en zwemmen, biedt het strand van Rockanje ook toegang tot het nabijgelegen duingebied “Voornes Duin,” waar wandelpaden door de natuurlijke omgeving lopen.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 29 augustus - Een uitje naar Rockanje strand - ledenprijs
22.50
25 beschikbaar
Donderdag 29 augustus - Een uitje naar Rockanje strand - reguliere prijs
25.00
25 beschikbaar

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.