Nostalgie in Blijdorp: dagtochten voor rolstoelgebruikers

Mevrouw de Wit (79) straalde van oor tot oor toen ze met ons meeging op een dagtocht naar Diergaarde Blijdorp. Deze dierentuin in Rotterdam wekt warme herinneringen bij haar op.
23 mei 2024
Op deze afbeelding zie je een klant van Allemaal Aafje tijdens een dagtocht naar Diergaarde Blijdorp. Deze dagtocht was speciaal voor mensen die minder mobiel zijn en in een rolstoel zitten of met een rollator moeten lopen.

Nostalgie in Blijdorp: dagtochten voor rolstoelgebruikers

Terug in de tijd met mevrouw de Wit

Mevrouw de Wit (79) straalde van oor tot oor toen ze met ons meeging op een dagtocht naar Diergaarde Blijdorp. Deze dierentuin in Rotterdam wekt warme herinneringen bij haar op. “Als kind kwam ik hier al met mijn ouders en zusje. Later nam ik mijn eigen kinderen en kleinkinderen mee. Het is een plek vol mooie herinneringen,” vertelt ze enthousiast.

Genieten van de dierentuin in een rolstoel

Ondanks dat mevrouw de Wit in een rolstoel zit, was dat geen obstakel voor een dag vol plezier en nostalgie. “Het was fantastisch om weer hier te zijn. Alles is zo toegankelijk en goed geregeld. Ik kon overal bij en heb echt genoten,“.

Diergaarde Blijdorp heeft veel te bieden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Er zijn brede paden, rolstoeltoegankelijke toiletten en rustplaatsen door het hele park. “Ik voelde me echt vrij om rond te bewegen en te genieten van alles wat de dierentuin te bieden heeft,” voegt mevrouw de Wit eraan toe.

Speciaal ontwikkelde dagtochten

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om met een rolstoel op pad te gaan, maar dat betekent niet dat u thuis moet blijven. Wij hebben dagtochten die speciaal ontwikkeld zijn voor rolstoelgebruikers. Van comfortabel vervoer tot rolstoeltoegankelijke bestemmingen, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Een onvergetelijke ervaring

Het was een dag vol dierbare momenten en nieuwe herinneringen voor mevrouw de Wit. “Ik had niet gedacht dat ik hier nog eens zou komen, maar dankzij deze dagtocht kon het toch. Het was echt onvergetelijk,“.

Gaat u ook mee op dagtocht?

Bent u of kent u iemand die in een rolstoel zit en graag een dagje uit wil? Onze speciale dagtochten maken het mogelijk. Ontdek prachtige bestemmingen en geniet van een zorgeloze dag vol plezier en avontuur.

Het is geweldig om te zien hoeveel plezier onze gasten hebben tijdens deze dagtochten. Het geeft echt voldoening om te weten dat we bijdragen aan zulke mooie herinneringen,” vertelt een van onze enthousiaste begeleiders.

Boek uw dagtocht vandaag nog

Laat mobiliteitsbeperkingen geen obstakel zijn voor een dag vol avontuur en nostalgie. Boek vandaag nog uw dagtocht voor rolstoelgebruikers en beleef een onvergetelijke ervaring, net als mevrouw de Wit.

Een uitje naar het Kralingse Bos en Havenrondvaart Spido Een uitje naar Intratuin Halsteren met high tea

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.