Midweek in Duitsland met meneer Verbakel

In 2019 besloot de 77-jarige meneer Verbakel met ons mee te gaan op een midweek naar Duitsland. Voor hem was het meer dan alleen een reis, het was een kans om nieuwe ervaringen op te doen en te geniet...
26 april 2024
Op de afbeelding zie je een groep ouderen op vakantie in Duitsland met Allemaal Aafje. Deze reis was georganiseerd in 2019.

Midweek in Duitsland met meneer Verbakel

In 2019 besloot de 77-jarige meneer Verbakel met ons mee te gaan op een midweek naar Duitsland. Voor hem was het meer dan alleen een reis, het was een kans om nieuwe ervaringen op te doen en te genieten van het leven.

Reizen houdt me jong,” glimlachte meneer Verbakel. “Er is niets zo verfrissend als het verkennen van nieuwe plekken en het ontmoeten van interessante mensen.

Een wereld vol ontdekking

Vanaf het moment dat meneer Verbakel de grens overstak, werd hij betoverd door de diversiteit van Duitsland. Van de groene bossen tot de sfeervolle straatjes. Elke hoek bood een nieuw avontuur.

“Ik voelde me als een ontdekkingsreiziger,” herinnert meneer Verbakel zich. “Elke dag bracht nieuwe verrassingen. Het was geweldig om de cultuur te ervaren, van de traditionele gerechten tot de levendige folklore.

Genieten van rust en natuur

Tijdens zijn midweek ontsnapte meneer Verbakel aan de drukte van het dagelijks leven en vond hij rust in de prachtige natuur van Duitsland. Van wandelingen door het bos tot boottochten over schilderachtige meren, hij genoot van elk moment.

“De stilte van de natuur is zo verfrissend,” vertelt meneer Verbakel. “Het geeft je de kans om echt tot rust te komen en te genieten van het moment.

Een warm welkom

Maar wat meneer Verbakel zijn reis echt speciaal maakte, was de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Overal waar hij kwam, werd hij begroet met een glimlach en vriendelijke woorden.

De mensen waren zo vriendelijk en gastvrij. Het voelde echt als thuis weg van huis.” zegt hij.

Een oproep tot avontuur

Nu, terugkijkend op zijn reis naar Duitsland, moedigt meneer Verbakel anderen aan om ook op avontuur te gaan en nieuwe horizonten te verkennen.

Het leven is te kort om stil te zitten. Pak je koffers en ga op reis. Je zult er geen spijt van krijgen.” sluit meneer Verbakel lachend af.

Een lang weekend naar Friesland Een midweek naar de Belgische Ardennen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.