Heerlijk uitwaaien op Scheveningen

De heer Wolters ging vroeger regelmatig op de zaterdag met zijn gezin heerlijk uitwaaien op Scheveningen en om te genieten van de frisse zeelucht en natuurlijk een lekker visje te eten. Maar sinds een...
14 april 2023
In deze blog delen we het verhaal van mevrouw Stolk, een sprankelende 78-jarige dame uit Zwijndrecht. Na het verlies van haar man vorig jaar, voelde mevrouw Stolk zich eenzaam en moeilijk verbonden met de maatschappij. Gelukkig kwam er licht in haar leven toen ze in contact met Allemaal Aafje. 

Herinneringen aan fijne stranddagen met het gezin

De heer Wolters ging vroeger regelmatig op de zaterdag met zijn gezin heerlijk uitwaaien op Scheveningen om te genieten van de frisse zeelucht en natuurlijk een lekker visje te eten. Maar sinds een aantal jaar zit hij in een rolstoel en is het niet meer zo makkelijk om naar het strand te gaan.

Ik miste het strand enorm en was daarom erg blij toen ik hoorde dat Allemaal Aafje een dagtocht organiseert naar Scheveningen en deze ook nog eens rolstoelvriendelijk is. Ik heb enorm genoten van de zeebries en het geluid van de golven. Tijdens de dagtocht heb ik nieuwe mensen ontmoet en we hebben samen herinneringen opgehaald over vroeger. Iedereen deelde zijn mooiste herinneringen aan vroeger. Mevrouw de Vries gaf ook aan dat ze vroeger regelmatig ging uitwaaien op Scheveningen, omdat ze in Den Haag woonde. Als afsluiter hebben we samen heerlijk geluncht en dit heb ik natuurlijk gedaan met een lekker visje.

Het was een bijzondere dag voor de heer Wolters en we zijn blij dat we hem een onvergetelijke dag konden bezorgen. We organiseren regelmatig dagtochten voor mensen die rolstoelgebonden zijn. De klant wordt dan thuis opgehaald en ook weer veilig thuisgebracht.

Een dagtocht naar Scheveningen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.