Bijzondere dag op de Eendracht

Het was een mooie zomerse dag toen meneer Segers een bijzondere dag beleefde met zijn kleinzoon met het Zeilschip Eendracht. "Mijn kleinzoon Liam en ik hadden nog nooit gevaren op zo'n groot zeilschip en we waren erg enthousiast over de rondvaart door Rotterdam." vertelt meneer Segers. 
1 maart 2023
Haventocht met zeilschip Eendracht. Tijdens onze ouderen dagtochten zijn wij er voor u. Wij organiseren deze senioren uitjes voor iedereen.

Havenrondvaart door Rotterdam met mijn kleinzoon

Het was een mooie zomerse dag toen meneer Segers een bijzondere dag beleefde met zijn kleinzoon met het Zeilschip Eendracht. “Mijn kleinzoon Liam en ik hadden nog nooit gevaren op zo’n groot zeilschip en we waren erg enthousiast over de rondvaart door Rotterdam.” vertelt meneer Segers.

Toen we aankwamen bij het zeilschip werden we verwelkomd door de vrijwilligers die ons een kopje koffie en thee aanboden. Het zeilschip zag er prachtig uit en we konden niet wachten om aan boord te gaan. Eenmaal aan boord begon de rondvaart door de haven van Rotterdam. We konden genieten van het uitzicht en de mooie omgeving terwijl we luisterden naar de verhalen over het zeilschip en de bijzondere reizen die het had gemaakt.

Tijdens de rondvaart kregen meneer Segers en Liam een heerlijke lunch voorgeschoteld en tegen de avond aan kregen ze een verrassingsdiner. “En of het een verrassing was! Het was zo lekker!” vertelt Liam tijdens het gesprek.

Het was een onvergetelijke dag! We waren zelfs een beetje verdrietig dat het zo snel voorbij ging.” De skyline van Rotterdam tijdens de zonsondergang was voor beide het hoogtepunt van de dag. “We zullen deze ervaring voor altijd koesteren.

 

Varen met zeilschip Eendracht

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.