Wilt u leren fietsen of helpt u de Rotterdammer de fiets op?

Nederland is een fietsland, maar wat als u nooit hebt leren fietsen? Hoe ouder u wordt, hoe hoger de drempel wordt. Terwijl de fiets uw leefwereld zoveel groter maakt. Iedereen […]

Locatie: Zuid-Holland

Nederland is een fietsland, maar wat als u nooit hebt leren fietsen? Hoe ouder u wordt, hoe hoger de drempel wordt. Terwijl de fiets uw leefwereld zoveel groter maakt. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om te (leren) fietsen. Fietst u mee?

Fietsen is meer dan alleen een manier om van A naar B te komen. Het biedt talloze voordelen voor zowel lichaam als geest.
Allereerst is fietsen goed voor uw gezondheid, het versterkt uw spieren en verbetert uw evenwicht. Daarnaast is fietsen milieuvriendelijk en is kostenbesparend. Zo hoeft u geen brandstof-  parkeer- of onderhoudskosten te betalen. Door te fietsen ontsnapt u aan de drukte en geeft u een boost aan uw humeur. Met de auto kunt u weleens in de file terechtkomen, maar met de fiets heeft u hier geen last van. En daarnaast is fietsen met een vriendin of vriend gewoon erg gezellig!

Kortom, fietsen is een duurzame, betaalbare, en plezierige manier om jezelf en de wereld om je heen te verbeteren. Pak die fiets en geniet van de rit!

Binnenkort start in Rotterdam Het fietsproject. Dit is een initiatief van Gemeente Rotterdam, in samenwerking met Rotterdam op die fiets en Sportbedrijf Rotterdam. Ze starten binnenkort met fietslessen voor volwassene in verschillende wijken in Rotterdam. Van Centrum, Charlois, Feijenoord, Kralingen – Crooswijk, Prins-Alexander en Rozenburg.

Wilt u leren fietsen of wilt u Rotterdammers leren fietsen? Kijk voor meer informatie op https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/fietsles/

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.