TUI At Home

Goed advies en hulp bij het vinden van uw vakantie is goud waard! Ilse van de Meeberg, van TUI at Home, komt bij u thuis om uw droomvakantie te boeken. Wilt u met uw familie een gezellig weekend weg in Nederland of wilt u een vliegticket naar het verre Australië om uw familie te bezoeken? Alles kan!

Stop met dromen en ga op reis!

Een groep ouderen zat bij elkaar en droomde over verre reizen en exotische bestemmingen. Ze spraken over hoe geweldig het zou zijn om die plaatsen te zien en nieuwe culturen te ervaren. Maar toen besefte één van hen dat ze niet langer hoefden te dromen. Ze konden die reizen maken, de wereld ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen.

Dus ze besloten om niet langer te dromen, maar om op reis te gaan. Ze boekten vluchten, reserveerden accommodaties en gingen op avontuur. Ze bezochten oude tempels, proefden nieuwe gerechten en maakten nieuwe vrienden. Het was een ervaring die ze nooit zouden vergeten en die hun leven op een positieve manier veranderde. Ze hadden geleerd dat het nooit te laat is om je dromen waar te maken en de wereld te ontdekken.

Ik ben Ilse van de Meeberg, uw persoonlijke reisagent van TUI at Home!

U kunt bij mij terecht voor een vraag over allerlei soorten reizen. Door mijn ervaring van ruim 23 jaar heb ik veel kennis van seniorenreizen, stedentrips, zonvakanties, verre reizen en cruises. Ik geef u altijd een eerlijk advies, ik wil natuurlijk dat u 100% tevreden bent met de vakantie die u kiest.

Ik verzorg uw vakantie tot in de puntjes en regel alles van a-z, denk hierbij aan de extra’s zoals verzekeringen, parkeerplaatsen bij de luchthaven, stoelreserveringen etc. U hoeft echt alleen nog maar uw koffer in te pakken.

Bijna de helft van de senioren geeft aan dat ze op vakantie nieuwe omgevingen willen ontdekken. Vier op de tien 65-plussers heeft een bucketlist waarop vooral stedentrips genoteerd staan. Een andere populaire vakantievorm is een rondreis per cruiseschip of busreis en de ‘multi-generatiereis’, waarbij senioren met kinderen en kleinkinderen op vakantie gaan. Ik kijk er naar uit om uw vakantie te mogen boeken!

Naast de reizen van TUI heb ik een enorm aanbod aan andere organisaties er is keuze genoeg. Alle organisaties die ik u aanbiedt vallen onder de zekerheden van ANVR en SGR.  U betaald bij mij niet meer voor uw reis dan bij het reisbureau of internet. Bent u lid van Allemaal Aafje? Dan betaald u € 10,- reserveringskosten in plaats van € 25,-. Klik hier voor meer informatie.

 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.