Lekker sporten in teamverband

Sporten is gezond en houdt u fit. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen te sporten, maar samen sporten in teamverband is een stuk gezelliger! Wilt u wel sporten in een team, maar weet u niet waar u dat het beste kunt doen? Dan kunt u meedoen met OldStars! Door heel Nederland zijn er […]

Locatie: Zuid-Holland

Sporten is gezond en houdt u fit. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen te sporten, maar samen sporten in teamverband is een stuk gezelliger! Wilt u wel sporten in een team, maar weet u niet waar u dat het beste kunt doen? Dan kunt u meedoen met OldStars! Door heel Nederland zijn er al 400 clubs waar 55+ers kunnen sporten en bewegen in teamverband. Vindt een sport die het beste bij u past en blijf lekker in beweging én in contact met mensen van uw leeftijd.

Wat is OldStars?

Oldstars brengt u in beweging én in contact met anderen tijdens hun aangepaste spelvormen speciaal voor 55+ers. Samen creëert u een echt teamgevoel tijdens het sporten. U heeft onder andere de keuze uit de volgende sporten: hockey, tennis. handbal, basketbal, badminton, korfbal en handbal.

Hoe gaat het in zijn werk?

Alle clubs bij u in de buurt vindt u hier in een overzicht. Als u een vereniging heeft gevonden dan klikt u op ‘verder lezen’ waar u alles kunt lezen over trainingsdagen en tijden. U kunt zelf een locatie een berichtje sturen en een proefles aanvragen.

Wij wensen u veel sportplezier!

Heeft u een vraag?

Neem contact op met ons en wij staan u graag te woord.