Lekker sporten in teamverband

Sporten is gezond en houdt u fit. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen te sporten, maar samen sporten in teamverband is een stuk gezelliger! Wilt u wel sporten […]

Locatie: Zuid-Holland

Sporten is gezond en houdt u fit. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen te sporten, maar samen sporten in teamverband is een stuk gezelliger! Wilt u wel sporten in een team, maar weet u niet waar u dat het beste kunt doen? Dan kunt u meedoen met OldStars! Door heel Nederland zijn er al 400 clubs waar 55+ers kunnen sporten en bewegen in teamverband. Vindt een sport die het beste bij u past en blijf lekker in beweging én in contact met mensen van uw leeftijd. Ook binnen Aafje zijn er bij in de buurt mogelijkheden tot bewegen in groepsverband. Op meerder locaties van Aafje vindt u ontmoetingspleinen. Meer informatie waar u deze kunt bezoeken vindt u hier.

Wat is OldStars?

Oldstars brengt u in beweging én in contact met anderen tijdens hun aangepaste spelvormen speciaal voor 55+ers. Samen creëert u een echt teamgevoel tijdens het sporten. U heeft onder andere de keuze uit de volgende sporten: hockey, tennis. handbal, basketbal, badminton, korfbal en handbal.

Hoe gaat het in zijn werk?

Alle clubs bij u in de buurt vindt u hier in een overzicht. Als u een vereniging heeft gevonden dan klikt u op ‘verder lezen’ waar u alles kunt lezen over trainingsdagen en tijden. U kunt zelf een locatie een berichtje sturen en een proefles aanvragen.

Wij wensen u veel sportplezier!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.