Koffie momenten Rotterdam West

Er zijn tal van mogelijkheden om te genieten van elkaars gezelschap tijdens het koffie drinken. U kunt met elkaar verhalen en ervaringen uitwisselen, herinneringen ophalen en grappen maken. Het is een gelegenheid om bij te praten en elkaar beter te leren kennen.

Locatie: Zuid-Holland

Komt u koffie drinken?

Op verschillende locaties kunt u terecht voor een gezellig koffiemoment. Informatie over de dagen en tijden in uw eigen regio vindt u terug op deze pagina. Allemaal Aafje brengt u graag in contact met buurtbewoners, hier kunnen de koffiemomenten bij helpen. Aafje is niet altijd aanwezig bij deze momenten maar er zijn altijd vrijwilligers van de locatie die u graag verder helpen en gezelschap houden.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een kopje koffie? Op verschillende locaties in onze regio kunt u als mantelzorger terecht bij koffieochtenden en andere bijeenkomsten. Hier kunt u met elkaar ervaringen en tips uitwisselen. Informatie over de dagen en tijden vindt u terug op de websites. Klik hier voor handige links en informatie voor alle mantelzorgers.

Koffie drinken is meer dan alleen een drankje

Koffie drinken is een sociale activiteit die mensen over de hele wereld verbindt. Of het nu gaat om een gezellige bijeenkomst met vrienden, een informele vergadering met collega’s of een ontmoeting met nieuwe mensen, koffie drinken is een geweldige manier om te socializen en contact te maken met anderen.

Het kan een moment van ontspanning bieden tijdens een drukke dag of een manier zijn om te genieten van een rustige ochtend of middag. Het kan dienen als een moment van reflectie of een kans om bij te praten met vrienden en geliefden. Naast de sociale voordelen kan koffie drinken ook cultureel gezien een belangrijke rol spelen. In sommige culturen is het drinken van koffie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine en kan het dienen als een manier om gastvrijheid te tonen en respect te betuigen aan gasten.

Bovendien kan koffie drinken ook een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Koffiehuizen en cafés bieden vaak een gezellige en ontspannen sfeer waar mensen kunnen samenkomen en genieten van een drankje terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten of interessante gesprekken voeren.

Rotterdam West:

  • Oud Mathenesse – Iedereen is welkom bij Huis van de Wijk de Put! Wandel eens binnen voor een bakkie koffie of een gezellig praatje! Klik hier voor meer informatie.
  • Spangen – Een ontmoetingsplek waar de koffie voor u klaarstaat en elkaar kunt ontmoeten. U bent altijd welkom bij Huis van de Wijk Het Wester Volkshuis. Klik hier voor meer informatie.
  • Schiemond – Deze ontmoetingsplek, Schiemond, is er voor u! Hier kunt u met elkaar kletsen met een heerlijke kop koffie. Klik hier voor meer informatie.
  • Bospolder – Tussendijken – Bij het Huis van de Wijk Pier 80 kunt u onder het genot van een kopje koffie even kletsen met uw buurtbewoners. Klik hier voor meer informatie.
  • Het Nieuwe Westen – Drinkt u graag een bakkie met andere mensen? Dan bent u bij het Huis van de Wijk Post West van harte welkom. Klik hier voor meer informatie.
  • Oude Westen – Bakkie en Beppen, hier wordt maandelijks koffie gedronken met bewoners van de 55+ St. Mariastraat, Batavierenstraat, Gouvernestraat en Korte Bajonetstraat. Klik hier voor meer informatie.
  • Oude Westen – Wijkpastoraat Rotterdam West | De Union. Dit is een inloophuis waar u koffie kunt drinken en elkaar kunt ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.