Koffie momenten Rotterdam Noord

Tijdens het koffie drinken kunt u ervaringen delen, verhalen uitwisselen en elkaar ondersteunen tijdens deze momenten. Het kan ook dienen als een manier om eenzaamheid en isolement tegen te gaan. Eventjes een bakkie doen is een moment om er even uit te gaan en contact te maken met anderen.

Locatie: Zuid-Holland

Komt u koffie drinken?

Op verschillende locaties kunt u terecht voor een gezellig koffiemoment. Informatie over de dagen en tijden in uw eigen regio vindt u terug op deze pagina. Allemaal Aafje brengt u graag in contact met buurtbewoners, hier kunnen de koffiemomenten bij helpen. Aafje is niet altijd aanwezig bij deze momenten maar er zijn altijd vrijwilligers van de locatie die u graag verder helpen en gezelschap houden.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een kopje koffie? Op verschillende locaties in onze regio kunt u als mantelzorger terecht bij koffieochtenden en andere bijeenkomsten. Hier kunt u met elkaar ervaringen en tips uitwisselen. Informatie over de dagen en tijden vindt u terug op de websites. Klik hier voor handige links en informatie voor alle mantelzorgers.

Koffie drinken is meer dan alleen een drankje

Koffie drinken is een sociale activiteit die mensen over de hele wereld verbindt. Of het nu gaat om een gezellige bijeenkomst met vrienden, een informele vergadering met collega’s of een ontmoeting met nieuwe mensen, koffie drinken is een geweldige manier om te socializen en contact te maken met anderen.

Het kan een moment van ontspanning bieden tijdens een drukke dag of een manier zijn om te genieten van een rustige ochtend of middag. Het kan dienen als een moment van reflectie of een kans om bij te praten met vrienden en geliefden. Naast de sociale voordelen kan koffie drinken ook cultureel gezien een belangrijke rol spelen. In sommige culturen is het drinken van koffie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine en kan het dienen als een manier om gastvrijheid te tonen en respect te betuigen aan gasten.

Bovendien kan koffie drinken ook een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Koffiehuizen en cafés bieden vaak een gezellige en ontspannen sfeer waar mensen kunnen samenkomen en genieten van een drankje terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten of interessante gesprekken voeren.

Rotterdam Noord:

 • Provenierswijk – In deze wijk kunt u terecht voor een lekker bakkie koffie bij het Huis van de Wijk De Propeller. Klik hier voor meer informatie.
 • Provenierswijk – Activiteitencentrum de Waerschut is dagelijks geopend voor een kopje koffie en een praatje. Klik hier voor meer informatie.
 • Liskwartier –  Huis van de Wijk Liskwartier is er voor iedereen, ontmoet elkaar tijdens een kopje koffie. Klik hier voor meer informatie.
 • Oude Noorden – Klets bij het Huis van de Wijk Mozaïk gezellig met elkaar over van alles wat zoal in u opkomt onder het genot van een kopje koffie! Klik hier voor meer informatie.
 • Overschie – Café Goed gesprek is een fijne plek voor een gezellige ontmoeting voor senioren, drink u hier met elkaar een lekker bakkie koffie? Klik hier voor meer informatie.
 • Overschie – Een bakkie geluk en een ontmoeting met andere mensen vindt u misschien wel bij dit café! Klik hier voor meer informatie.
 • Overschie – In de flat Overijssel – bij de recreatieruimte van Trefpunt Middin kunt u op zondagmiddag gezellig en fijn met elkaar kletsen en koffiedrinken. Klik hier voor meer informatie.
 • Overschie – Samen koffie drinken is leuker dan alleen! Voor de bewoners van de aanleunwoningen De Lageban is er om de week een gezellig koffiemoment. Klik hier voor meer informatie.
 • Overschie – Woont u in de de Schietoren? Dan kunt u om de week uw buren ontmoeten tijdens een gezellige ochtend met een lekker bakkie koffie! Klik hier voor meer informatie.
 • Kralingen – Crooswijk – Bij Brasserie aan de Boezem in Aafje Hoppesteyn bent u meer dan welkome voor een heerlijke koffie en meer! Klik hier voor meer informatie.
 • Crooswijk – Bij het Huis van de Wijk De Nieuwe Branding kunt u met uw buurtbewoners bijkletsen onder het genot van een kopje koffie. Klik hier voor meer informatie.
 • Kralingen – Aafje De Nieuwe Plantage is een Huis van de Wijk waar buurtbewoners terecht kunnen voor koffie en om elkaar te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.
 • Kralingen – Huis van de Wijk Berkelplein is er voor koffie, ontmoetingen en zoveel meer! Klik hier voor meer informatie.
 • De Esch – Klets gezellig met elkaar onder het genot van een kop koffie bij de Huiskamer van de Wijk De Pomp Klik hier voor meer informatie.
 • Hillegersberg – Schiebroek – Bij Aafje Schiehoven bent u meer dan welkom in Brasserie Onder de Wilgen voor een kopje koffie en meer. Klik hier voor meer informatie.
 • Hillegersberg – Bij het Huis van de Wijk Hillegersberg staat de koffie voor u klaar, hier kunt u met uw buurtbewoners even bijkletsen. Klik hier voor meer informatie.
 • Stadsdriehoek –  Koffie-uurtje in de Kip. Samen een bakkie doen in de hal van het Huis van de Wijk De Kip. Klik hier voor meer informatie.
 • Centrum – De Roze Salon is de sociale ontmoetingsplek voor LHBT (Lesbisch, Homo, Bi,- en Transgender) ouderen. U kunt er twee keer per week terecht. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.