Koffie momenten BAR-gemeenten

Het samen koffie drinken in een buurthuis, wijkcentrum of verzorgingshuis is een geweldige manier voor ouderen om elkaar te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Het biedt niet alleen een gezellige en ontspannen sfeer, maar kan ook dienen als een bron van sociaal contact en verbinding.

Locatie: Zuid-Holland

Komt u koffie drinken?

Op verschillende locaties kunt u terecht voor een gezellig koffiemoment. Informatie over de dagen en tijden in uw eigen regio vindt u terug op deze pagina. Allemaal Aafje brengt u graag in contact met buurtbewoners, hier kunnen de koffiemomenten bij helpen. Aafje is niet altijd aanwezig bij deze momenten maar er zijn altijd vrijwilligers van de locatie die u graag verder helpen en gezelschap houden.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een kopje koffie? Op verschillende locaties in onze regio kunt u als mantelzorger terecht bij koffieochtenden en andere bijeenkomsten. Hier kunt u met elkaar ervaringen en tips uitwisselen. Informatie over de dagen en tijden vindt u terug op de websites. Klik hier voor handige links en informatie voor alle mantelzorgers.

Koffie drinken is meer dan alleen een drankje

Koffie drinken is een sociale activiteit die mensen over de hele wereld verbindt. Of het nu gaat om een gezellige bijeenkomst met vrienden, een informele vergadering met collega’s of een ontmoeting met nieuwe mensen, koffie drinken is een geweldige manier om te socializen en contact te maken met anderen.

Het kan een moment van ontspanning bieden tijdens een drukke dag of een manier zijn om te genieten van een rustige ochtend of middag. Het kan dienen als een moment van reflectie of een kans om bij te praten met vrienden en geliefden. Naast de sociale voordelen kan koffie drinken ook cultureel gezien een belangrijke rol spelen. In sommige culturen is het drinken van koffie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine en kan het dienen als een manier om gastvrijheid te tonen en respect te betuigen aan gasten.

Bovendien kan koffie drinken ook een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Koffiehuizen en cafés bieden vaak een gezellige en ontspannen sfeer waar mensen kunnen samenkomen en genieten van een drankje terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten of interessante gesprekken voeren.

Barendrecht:

 • Barendrecht Centrum – Bij het dienstencentrum aan de Windsingel kunt u twee keer per week tijdens het koffie moment andere senioren ontmoeten. Klik hier voor meer informatie en klik.
 • Barendrecht Centrum – De koffie staat voor u klaar bij de Bethelkerk. Hier kunt u met elkaar kletsen over wat u zoal bezighoudt. Klik hier voor meer informatie en klik.
 • Barendrecht Centrum – In de Dorpskerk – Herberg bent u van harte welkom voor een heerlijke kop koffie en een praatje. Klik hier voor meer informatie en klik.
 • Barendrecht Carnisselande – In de buurtkamer in de wijk Vrijenburg staat er wekelijks een kopje koffie voor u klaar. Klik hier voor meer informatie.
 • Barendrecht Carnisselande – Bij de Carnisse Haven kunt u twee keer per week trecht voor koffie en een praatje! Klik hier voor meer informatie.

Albrandswaard:

 • Poortugaal – Bij wijkcentrum De Boekenstal bent u iedere week van harte welkom op tijdens het koffie-inloop moment. Klik hier voor meer informatie.
 • Rhoon – U kunt uw buurtbewoners ontmoeten tijdens het koffiemoment bij het Boerderijtje. Klik hier voor meer informatie.

Ridderkerk:

 • Ridderkerk Drievliet – Bij Aafje Reyerheem bent u meer dan welkom voor gezelligheid en natuurlijk een heerlijke kop koffie! Klik hier voor meer informatie.
 • Ridderkerk Slikkerveer – Wij het wijkvoorzieningencentrum in Slikkerveer kunt u iedere maand een kop koffie drinken tijdens een gezellige ontmoetingsdag. Klik hier voor meer informatie.
 • Ridderkerk West – Voor een koffieochtend kunt u wekelijks terecht bij wijkcentrum West. Klik hier voor meer informatie.
 • Ridderkerk Oost – Bij wijkcentrum Trefpunt Oost kunt u terecht voor koffie en meer! Klik hier voor meer informatie.
 • Ridderkerk Centrum – U bent van harte welkom voor een kop koffie bij de seniorenmiddag in de Oudheidkamer van Ridderkerk. Klik hier voor meer informatie.
 • Ridderkerk Bolnes  – Bij wijkcentrum De Klinker kunt u onder het koffiedrinken uw buurtbewoners ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.
 • Ridderkerk Bolnes – De koffie op verschillende momenten voor u klaar bij het wijkvoorzieningencentrum Bolnes. Klik hier voor meer informatie.
 • Ridderkerk Het Zand– In het restaurant ‘t Ronde Sand van Aafje kunt u een heerlijk kopje koffie komen drinken. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.