Beauty & welness

Geniet van een relax moment en ontmoet nieuwe mensen! Allemaal Aafje werkt samen met verschillende scholen om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Beauty & Welness.

Beauty & welness

Allemaal Aafje heeft met verschillende scholen in Rotterdam en Dordrecht een samenwerking. De studenten laten u op een laagdrempelige manier kennis maken met beauty & welness. U wordt op school altijd ontvangen met een kopje koffie en een koekje. De studenten gaan u hierna een (korte) behandeling geven. Zodra er data beschikbaar zijn dan vindt u de mogelijkheden op deze pagina. Houd de website in de gaten!

Wij brengen een bezoek aan:

 • Albeda College Rotterdam Zuid
 • Davinci College Dordrecht

Is er op het moment geen datum beschikbaar?

Allemaal Aafje heeft samenwerkingen met diverse betrouwbare en gediplomeerde pedicures. Deze hebben we hier voor u op een rijtje staan. U kunt hier wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een pedicure die bij u aan huis komt voor een heerlijke behandeling. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Waarom is het ontspanningsmoment een goed idee?

Een beauty- en wellnessbehandeling is een geweldig idee voor iedereen die zichzelf wil verwennen en even wil ontsnappen aan de dagelijkse stress en drukte. Door uzelf te trakteren op een massage, gezichtsbehandeling of andere behandelingen, geeft u uw lichaam en geest de kans om te ontspannen en te herstellen. Dit kan niet alleen helpen om spierspanning en stress te verminderen, maar kan ook bijdragen aan een verbeterd humeur en een verhoogd gevoel van welzijn.

Bovendien kunnen veel beauty- en wellnessbehandelingen helpen om de gezondheid en het uiterlijk van je huid, haar en nagels te verbeteren. Door bijvoorbeeld een diepe reiniging te ondergaan of speciale producten te gebruiken, kun je de glans en zachtheid van je huid verbeteren en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Een ander voordeel van een beauty- en wellnessbehandeling is dat het u de kans geeft om te genieten van wat tijd voor uzelf. Het kan u helpen om even te ontsnappen aan de buitenwereld en je te concentreren op je eigen welzijn en geluk.

Weetjes over het beauty & welness:

 • Beauty & welness omvat een breed scala aan diensten en behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en nagelverzorging.
 • Er zijn verschillende soorten massages, waaronder Zweedse, deep tissue en hot stone massage.
 • Gezichtsbehandelingen kunnen helpen bij het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van tekenen van veroudering.
 • Spa’s en wellnesscentra bieden vaak hydrotherapie en sauna’s aan om het lichaam te ontspannen en te verjongen.
 • Er zijn ook holistische benaderingen zoals acupunctuur en Ayurveda die worden gebruikt om het lichaam en de geest in balans te brengen.
 • Veel beauty- en wellnessproducten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals essentiële oliën, kruiden en mineralen.
 • Er zijn ook speciale behandelingen voor mannen, zoals baardverzorging en gezichtsbehandelingen.
 • Pedicures en manicures helpen bij het onderhouden van gezonde nagels en handen.
 • Wellness is niet alleen gericht op ontspanning en uiterlijke schoonheid, maar ook op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van het lichaam en de geest.
 • Regelmatige schoonheids- en wellnessbehandelingen kunnen een positief effect hebben op de stemming, het zelfvertrouwen en de algehele kwaliteit van leven.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.