Zoete herinneringen

Op een zonnige ochtend ontmoetten we twee vrolijke dames, mevrouw Vermeulen en haar vriendin, mevrouw van Beek. "We hebben zoveel zin in de verse aardbeien en om zoete herinneringen te maken!" zeiden ...
14 april 2023
Op een zonnige ochtend ontmoetten we twee vrolijke dames, mevrouw Vermeulen en haar vriendin, mevrouw van Beek. "We hebben zoveel zin in de verse aardbeien en om zoete herinneringen te maken!" zeiden ze toen we onderweg waren naar het Aardbeienterras. 

Samen genieten op elke leeftijd

Op een zonnige ochtend ontmoetten we twee vrolijke dames, mevrouw Vermeulen en haar vriendin, mevrouw van Beek. “We hebben zoveel zin in de verse aardbeien en om zoete herinneringen te maken!” zeiden ze toen we onderweg waren naar het Aardbeienterras.

Het was duidelijk dat de twee vriendinnen altijd al een avontuurlijk duo waren. “We zijn dan wel op leeftijd, maar proberen nog van ieder moment te genieten.” Bij aankomst bij het Aardbeienterras keken ze hun ogen uit. “Wat een prachtige velden vol sappige aardbeien!” vertelt mevrouw Vermeulen.

We begonnen met een rondleiding op het terrein, waarbij we meer te weten kwamen over de teelt van aardbeien en de geschiedenis van het bedrijf. Na de rondleiding mochten we eindelijk op verschillende manieren genieten van de vers geplukte aardbeien. Met slagroom, op een pannekoek of gewoon uit het vuistje. Ik proef ze nog als ik het erover hebt.” zegt mevrouw van Beek lachend.

We keerden terug naar huis met een mand vol zoete herinneringen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, het is nooit te laat om samen te genieten van het leven.

Klik hier voor de foto’s van de dagtocht naar de Kersenhof

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.