Eindelijk weer naar de Huishoudbeurs

Mevrouw van der Steen is in februari voor het eerst mee geweest met een dagtocht van Allemaal Aafje. Zij ging in het verleden ieder jaar naar De Huishoudbeurs met haar buurvrouw. Helaas kunnen ze dit ...
20 april 2023
Mevrouw van der Steen is in februari voor het eerst mee geweest met een dagtocht van Allemaal Aafje. Ze heeft hier een heel fijne dag gehad.

Eindelijk weer naar de Huishoudbeurs

Mevrouw van der Steen is in februari voor het eerst mee geweest met een dagtocht van Allemaal Aafje. Zij ging in het verleden ieder jaar naar de Huishoudbeurs met haar buurvrouw. Helaas kunnen ze dit niet meer samen doen.

Rijangst

Ik wilde heel graag weer eens een keer naar de Huishoudbeurs, maar ik durfde de reis naar Amsterdam alleen niet aan‘, aldus mevrouw van der Steen. Na een auto ongeval een aantal jaar geleden is mevrouw erg angstig geworden tijdens het autorijden. ‘In mijn eigen woonplaats lukt het nog wel, maar zodra ik de snelweg op moet dan breekt het zweet mij uit‘.  Haar hulp in de huishouding wees haar op het bestaan van de uitstapjes van Allemaal Aafje. Na een telefoontje met Kimberley, de coördinator van de uitstapjes, zijn alle vragen beantwoord en is het eerste dagtochtje geboekt. Eindelijk weer een keer naar de Huishoudbeurs. En dat ook nog eens zonder paniekaanvallen achter het stuur.

Wat een gemak

Mevrouw is in haar woonplaats Ridderkerk lekker in de bus gaan zitten. ‘Onderweg heb ik lekker kunnen kletsen met de andere dames en ik hoefde me geen zorgen te maken over het autorijden.’ Voor de RAI is mevrouw met de andere bezoekers afgezet. ‘Ik heb een heerlijke dag beleefd, ik heb nieuwe mensen ontmoet én ik heb me niet druk hoeven maken over het autorijden en parkeren. Ik vind dat namelijk veel te veel gedoe‘.

Gaat u ook met ons mee een dagje weg?

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.