Een magische dag in Volendam

Bij Allemaal Aafje vinden we het belangrijk dat onze klanten genieten van hun leven. Onlangs hebben we een heerlijke dag doorgebracht in Volendam met Mevrouw Bruin (66 jaar). Dit was een dag vol plezier met mooie herinneringen. 
21 juni 2024
Beleef een magische dag in Volendam met Allemaal Aafje. Ontdek hoe wij senioren helpen langer zelfstandig en gelukkig te wonen.

Een magische dag in Volendam

Mevrouw Bruin’s avontuur met Allemaal Aafje

Bij Allemaal Aafje vinden we het belangrijk dat onze klanten genieten van hun leven. Onlangs hebben we een heerlijke dag doorgebracht in Volendam met Mevrouw Bruin (66 jaar). Dit was een dag vol plezier met mooie herinneringen.

Start van het avontuur

De zon scheen helder toen we mevrouw Bruin ophaalden. Ze was enthousiast om naar Volendam te gaan. “Ik heb er zo’n zin in! Het is jaren geleden dat ik daar geweest ben,” zei ze met een glimlach.

Genieten van de haven

Eenmaal aangekomen in Volendam begonnen we onze dag met een wandeling langs de schilderachtige haven. Mevrouw Bruin genoot zichtbaar van het uitzicht. “Dit is prachtig. Het water, de boten, het brengt zoveel herinneringen terug,” deelde ze met ons.

Een traditionele Volendamse lunch

Na de wandeling trakteerden we mevrouw Bruin op een traditionele Volendamse lunch. We gingen naar een knus restaurantje aan de dijk. Ze koos voor een heerlijke haring met uitjes. “Deze smaak herinnert me aan mijn jeugd”.

Een bezoek aan de het Klederdracht Museum

Na de lunch brachten we een bezoek aan het Klederdracht Museum. Mevrouw Bruin vond het geweldig om de traditionele kleding te zien. Ze wilde zelfs een foto laten maken in Volendamse klederdracht. “Dit is echt leuk! Wat een mooie herinnering,” zei ze met twinkelende ogen.

Afsluiting met een ijswafel

Onze dag eindigde met een ijswafel bij een lokaal café. We zaten buiten in de zon, pratend en lachend. Mevrouw Bruin bedankte ons meerdere keren voor de prachtige dag. “Dit was echt een onvergetelijke dag. Bedankt voor alles.”

Samen herinneringen maken

Bij Allemaal Aafje streven we ernaar om momenten zoals deze mogelijk te maken. Het is onze missie om senioren zoals mevrouw Bruin te helpen langer zelfstandig en gelukkig thuis te blijven wonen. “Dankzij Allemaal Aafje voel ik me nooit alleen,” vertelde mevrouw Bruin ons.

Wij kijken terug op een geweldige dag in Volendam en kijken uit naar de volgende avonturen met onze klanten. Bent u ook benieuwd naar onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Donderdag 27 juni – Een uitje naar Volendam – wachtlijst Een midweek naar de Belgische Ardennen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.