MundoRado Reizen

Wilt u graag genieten van een onbezorgde, mooie en gezellige vakantie, maar heeft u behoefte aan een aangepast reistempo, neemt u een hulpmiddel mee op reis of heeft u zorg nodig tijdens een vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MundoRado Reizen is specialist in aangepaste en begeleide groepsvakanties.

Over MundoRado Reizen

Vakanties waarin we rekening houden met uw wensen! MundoRado Reizen betekent letterlijk de wereld (Mundo) verkennen op wielen (Rado). Hiermee bedoelen wij dat u ook met gebruik van een hulpmiddel, een aangepast reistempo of een zorgbehoefte vakantie kunt vieren, wáár dan ook in de wereld en wát uw leeftijd ook is.

Groepsreizen

MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking, een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Begeleide reizen gericht op avonturiers die graag een minder aangepaste bestemming willen ontdekken, maar ook groepsvakanties voor mensen die tijdens de vakantie zorg nodig hebben. Natuurlijk zijn reispartners zonder begeleiding- en/of zorgvraag ook van harte welkom!

Door onze jarenlange ervaring kennen we onze bestemmingen en weten wij wat u, als reiziger, belangrijk vindt. Mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers, is MundoRado Reizen in staat vakanties aan te bieden die op een professionele wijze georganiseerd worden en inspelen op de individuele behoeftes en wensen van alle reizigers. 

Reisbestemmingen

Geniet u graag van de zon in Spanje, Cyprus of Griekenland, zoekt u meer avontuur in Zuid Afrika of Indonesië óf droomt u ervan om de luxe aan boord van een cruiseschip  te ervaren? Op onze website treft u ons volledige reisaanbod aan, klik hier voor meer informatie.

Voordeel

Bent u lid van Allemaal Aafje? Dan betaalt u géén reserveringskosten (normaliter € 20,- per persoon)!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.