Koffie momenten Rotterdam Zuid

Koffie momenten zijn een geweldige manier om te ontspannen, te socializen en nieuwe vrienden te maken. Het biedt de kans om te genieten van gezelligheid en verbondenheid met anderen, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

Locatie: Zuid-Holland

Komt u koffie drinken?

Op verschillende locaties kunt u terecht voor een gezellig koffiemoment. Informatie over de dagen en tijden in uw eigen regio vindt u terug op deze pagina. Allemaal Aafje brengt u graag in contact met buurtbewoners, hier kunnen de koffiemomenten bij helpen. Aafje is niet altijd aanwezig bij deze momenten maar er zijn altijd vrijwilligers van de locatie die u graag verder helpen en gezelschap houden.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een kopje koffie? Op verschillende locaties in onze regio kunt u als mantelzorger terecht bij koffieochtenden en andere bijeenkomsten. Hier kunt u met elkaar ervaringen en tips uitwisselen. Informatie over de dagen en tijden vindt u terug op de websites. Klik hier voor handige links en informatie voor alle mantelzorgers.

Koffie drinken is meer dan alleen een drankje

Koffie drinken is een sociale activiteit die mensen over de hele wereld verbindt. Of het nu gaat om een gezellige bijeenkomst met vrienden, een informele vergadering met collega’s of een ontmoeting met nieuwe mensen, koffie drinken is een geweldige manier om te socializen en contact te maken met anderen.

Het kan een moment van ontspanning bieden tijdens een drukke dag of een manier zijn om te genieten van een rustige ochtend of middag. Het kan dienen als een moment van reflectie of een kans om bij te praten met vrienden en geliefden. Naast de sociale voordelen kan koffie drinken ook cultureel gezien een belangrijke rol spelen. In sommige culturen is het drinken van koffie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine en kan het dienen als een manier om gastvrijheid te tonen en respect te betuigen aan gasten.

Bovendien kan koffie drinken ook een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Koffiehuizen en cafés bieden vaak een gezellige en ontspannen sfeer waar mensen kunnen samenkomen en genieten van een drankje terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten of interessante gesprekken voeren.

Rotterdam Zuid:

 • Pernis – Bij het Huis van de Wijk De Bonte Koe kunt u twee keer per week een bakkie doen en mensen ontmoeten!  Klik hier voor meer informatie.
 • IJsselmonde – Bij Aafje Smeetsland bent u dagelijks van harte welkom in restaurant de Brasserie voor heerlijke koffie en gezelligheid. Klik hier voor meer informatie.
 • IJsselmonde – FF Anders is het restaurant van Aafje Meerweide waar u een heerlijke kopje koffie kunt drinken en andere mensen kunt ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.
 • IJsselmonde Zuid – Iedereen is welkom bij Huis van de Wijk de Dijk! Wandel eens binnen voor een bakkie koffie of een gezellig praatje! Klik hier voor meer informatie.
 • IJsselmonde Noord – Een plek in de wijk waar de koffie voor u klaarstaat en elkaar kunt ontmoeten. U bent altijd welkom bij Huis van de Wijk Grote Hagen. Klik hier voor meer informatie.
 • Hordijkerveld – Deze ontmoetingsplek, Huiskamer van de Wijk de Singel, is er voor u! Hier kunt u met elkaar kletsen met een heerlijke kop koffie. Klik hier voor meer informatie.
 • Beverwaard – Bij het Huis van de Wijk de Focus kunt u onder het genot van een kopje koffie even kletsen met uw buurtbewoners. Klik hier voor meer informatie.
 • Lombardijen – Drinkt u graag een bakkie met andere mensen? Dan bent u bij het Huis van de Wijk in Lombardijen van harte welkom. Klik hier voor meer informatie.
 • Lombardijen – Bij Gasterij Pascolet in Aafje De Twee bruggen bent u meer dan welkom voor gezelligheid en koffie! Klik hier voor meer informatie
 • Hoogvliet – xxx Klik hier voor meer informatie.
 • Katendrecht – House of Hope heeft een huiskamer waar u kunt inlopen voor een heerlijke bak koffie hier komen de mensen graag voor een ontmoeting met elkaar. Klik hier voor meer informatie.
 • Katendrecht – De koffie staat iedere dag voor u klaar bij het Huis van de wijk ‘t Steiger! Klik hier voor meer informatie.
 • Hillesluis – In de Huiskamer Riederkwartier bent u van harte welkom voor een kopje koffie en een praatje. Klik hier voor meer informatie.
 • Afrikaanderplein – Bij het verzamelgebouw ‘t Klooster komen bewoners echt samen! Drink hier met elkaar een heerlijke bak koffie! Klik hier voor meer informatie.
 • Bloemhof – In het Huis van de Wijk Iren in hartje Bloemhof  kunt u uw buren treffen en een kop koffie samen drinken! Klik hier voor meer informatie.
 • Kop van Zuid – Een goed gesprek met elkaar tijdens een kop koffie doet iedereen goed. Dit kan bij het Huis van de Wijk De Vuurlplaat. Klik hier voor meer informatie.
 • Bloemhof – In het Huis van de Wijk Iren in hartje Bloemhof  kunt u uw buren treffen en een kop koffie samen drinken! Klik hier voor meer informatie.
 • Noordereiland– Een fijne ontmoetingsplek en een goede bak koffie vindt u bij het Huis van de Wijk aan de Kade. Klik hier voor meer informatie.
 • Vreewijk – Wilt u een praatje maken met uw buurtgenoten en een kop koffie met elkaar drinken? Dan kunt u terecht bij het Huis van de Wijk De Brink! Klik hier voor meer informatie.
 • Oud Charlois – Bij het Huis van de Wijk De Nieuwe Nachtegaal welkom voor een heerlijke kop koffie en gezelligheid. Klik hier voor meer informatie.
 • Oud Charlois – Elke week kunt u elkaar ontmoeten en een heerlijk bakkie drinken bij het Huis van de Wijk Charlois. Klik hier voor meer informatie.
 • Zuidwijk – Pendrecht – De koffie staat voor u klaar bij het Huis van de Wijk Het Middelpunt! U kunt hier lekker kletsen met elkaar. Klik hier voor meer informatie.
 • Carnisse – In het Huis van de Wijk Huis van Carnisse kunt u uw buurtbewoners ontmoeten tijdens een koffiemoment. Klik hier voor meer informatie.
 • Carnisse – Kom naar Stichting KOCO voor een kop koffie en meer. Klik hier voor meer informatie.
 • Tarwewijk – Drink een heerlijk kopje koffie met elkaar bij het Huis van de Wijk Millinxparkhuis. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.