Koffie momenten Rotterdam Oost en Capelle a/d IJssel

Tijdens het koffie drinken kunnen mensen praten over allerlei onderwerpen, van luchtige onderwerpen zoals het weer tot diepere onderwerpen zoals persoonlijke ervaringen en interesses. Het kan dienen als een manier om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en bestaande relaties te versterken.

Locatie: Zuid-Holland

Komt u koffie drinken?

Op verschillende locaties kunt u terecht voor een gezellig koffiemoment. Informatie over de dagen en tijden in uw eigen regio vindt u terug op deze pagina. Allemaal Aafje brengt u graag in contact met buurtbewoners, hier kunnen de koffiemomenten bij helpen. Aafje is niet altijd aanwezig bij deze momenten maar er zijn altijd vrijwilligers van de locatie die u graag verder helpen en gezelschap houden.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een kopje koffie? Op verschillende locaties in onze regio kunt u als mantelzorger terecht bij koffieochtenden en andere bijeenkomsten. Hier kunt u met elkaar ervaringen en tips uitwisselen. Informatie over de dagen en tijden vindt u terug op de websites. Klik hier voor handige links en informatie voor alle mantelzorgers.

Koffie drinken is meer dan alleen een drankje

Koffie drinken is een sociale activiteit die mensen over de hele wereld verbindt. Of het nu gaat om een gezellige bijeenkomst met vrienden, een informele vergadering met collega’s of een ontmoeting met nieuwe mensen, koffie drinken is een geweldige manier om te socializen en contact te maken met anderen.

Het kan een moment van ontspanning bieden tijdens een drukke dag of een manier zijn om te genieten van een rustige ochtend of middag. Het kan dienen als een moment van reflectie of een kans om bij te praten met vrienden en geliefden. Naast de sociale voordelen kan koffie drinken ook cultureel gezien een belangrijke rol spelen. In sommige culturen is het drinken van koffie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine en kan het dienen als een manier om gastvrijheid te tonen en respect te betuigen aan gasten.

Bovendien kan koffie drinken ook een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Koffiehuizen en cafés bieden vaak een gezellige en ontspannen sfeer waar mensen kunnen samenkomen en genieten van een drankje terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten of interessante gesprekken voeren.

Rotterdam Oost en Capelle a/d IJssel:

 • Zevenkamp – In de Brasserie de Haven bij Aafje de Vijf Havens bent u meer dan welkom voor een heerlijke kop koffie en gezelligheid. Klik hier voor meer informatie.
 • Zevenkamp – Bij de gezellige huiskamer in het schoolgebouw aan de Carry van Bruggesingel kunt u een lekker kopje koffie drinken. U bent van harte welkom op deze ontmoetingsplek. Klik hier voor meer informatie.
 • Zevenkamp – De koffie staat voor u klaar bij het inloophuis De Regenboog! U kunt hier lekker kletsen met elkaar. Klik hier voor meer informatie.
 • Zevenkamp – In het Huis van de Wijk Zevenkamp kunt u uw buurtbewoners ontmoeten tijdens een koffiemoment. Klik hier voor meer informatie.
 • Ommoord – Drink een heerlijk kopje koffie met elkaar in de huiskamer van de wijk bij Lokaal Cultuur Centrum Romeynshof. Klik hier voor meer informatie.
 • Ommoord – Elke week kunt u elkaar ontmoeten en een heerlijk Rotterdams bakkie drinken bij het Huis van de Wijk Ommoord. Klik hier voor meer informatie.
 • Kralingseveer – Het Rendierhof is een centrale ontmoetingsplek van het Huis van de Wijk Kralingseveer waar u terecht kunt voor koffie en meer! Klik hier voor meer informatie.
 • Oosterflank – Leer uw buurtbewoners kennen tijdens een heerlijk kopje koffie bij dit Huis van de Wijk, de Oriënt. Klik hier voor meer informatie.
 • Het Lage Land – Wat is gezelliger dan de dag starten met een kop koffie en een kletspraatje met andere mensen, komt u een keer naar het Huis van de Wijk Het Lage Land? Klik hier voor meer informatie.
 • Nesselande – De Kristal is een multifunctioneel gebouw, dit het Huis van de Wijk heeft vaak een lekkere bak koffie voor u klaarstaan! Klik hier voor meer informatie.
 • Prinsenland – Bij het Huis van de Wijk Prinsenhof kunt u gezellig kletsen met uw buurtbewoners tijdens een heerlijke kop koffie. Klik hier voor meer informatie.
 • Capelle aan den IJssel – In het Grand Café Rozenburcht bij Aafje Rozenburcht staat de koffie voor u klaar, u bent bij ons altijd welkom. Klik hier voor meer informatie.
 • Capelle aan den IJssel – In de wijk Schenkel en Schollevaar kunt u in contact komen met andere ouderen onder het genot van een kopje koffie. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.