Koffie momenten MVS gemeenten

Koffie drinken in uw eigen wijk in een wijkcentra zijn vaak toegankelijk en hebben een ontspannen en informele sfeer. Het biedt een gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie terwijl u bijpraat met bekenden of nieuwe mensen ontmoet.

Locatie: Zuid-Holland

Komt u koffie drinken?

Op verschillende locaties kunt u terecht voor een gezellig koffiemoment. Informatie over de dagen en tijden in uw eigen regio vindt u terug op deze pagina. Allemaal Aafje brengt u graag in contact met buurtbewoners, hier kunnen de koffiemomenten bij helpen. Aafje is niet altijd aanwezig bij deze momenten maar er zijn altijd vrijwilligers van de locatie die u graag verder helpen en gezelschap houden.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een kopje koffie? Op verschillende locaties in onze regio kunt u als mantelzorger terecht bij koffieochtenden en andere bijeenkomsten. Hier kunt u met elkaar ervaringen en tips uitwisselen. Informatie over de dagen en tijden vindt u terug op de websites. Klik hier voor handige links en informatie voor alle mantelzorgers.

Koffie drinken is meer dan alleen een drankje

Koffie drinken is een sociale activiteit die mensen over de hele wereld verbindt. Of het nu gaat om een gezellige bijeenkomst met vrienden, een informele vergadering met collega’s of een ontmoeting met nieuwe mensen, koffie drinken is een geweldige manier om te socializen en contact te maken met anderen.

Het kan een moment van ontspanning bieden tijdens een drukke dag of een manier zijn om te genieten van een rustige ochtend of middag. Het kan dienen als een moment van reflectie of een kans om bij te praten met vrienden en geliefden. Naast de sociale voordelen kan koffie drinken ook cultureel gezien een belangrijke rol spelen. In sommige culturen is het drinken van koffie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine en kan het dienen als een manier om gastvrijheid te tonen en respect te betuigen aan gasten.

Bovendien kan koffie drinken ook een manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Koffiehuizen en cafés bieden vaak een gezellige en ontspannen sfeer waar mensen kunnen samenkomen en genieten van een drankje terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten of interessante gesprekken voeren.

Schiedam:

  • Groenoord en Kethel – Bij de visiteclub bent u van harte welkom voor koffie en nog veel meer! Klik hier voor meer informatie.
  • Groenoord – In het buurthuis kunt u iedere dag terecht voor een kopje koffie of thee en een praatje Klik hier voor meer informatie.
  • West en Zuid -De Moutery is een ontmoetingsplek voor senioren, u kunt hier terecht voor koffie en meer. Klik hier voor meer informatie.
  • West – Haak aan voor een buurtbakkie met kletskoek, gezellig je buurtgenoten ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Klik hier voor meer informatie.
  • Oost– Naar de Vrienden van Oost met koffie & koekjes, ontmoet elkaar in Wijkhuis Oost. Klik hier voor meer informatie.
  • Noordrand – Gezellige een kop koffie drinken in Wijkcentrum De Brug waarbij ontmoeting centraal staat.  Klik hier voor meer informatie.

Vlaardingen:

  • Holy-Zuid – Wekelijks bij elkaar komen voor sociaal contact en een lekkere kop koffie bij de visiteclub in Ontmoetingscentrum De Bijenkorf, Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.