De leukste activiteiten vindt u bij Allemaal Aafje Ontmoeten

21 resultaten bij Allemaal Aafje

13 september 2023

Les Misérables

DE LEGENDE IS TERUG! Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland. Beleef de klassieker nu als nooit tevoren met een geheel nieuw decor en een sterrencast! Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 76,50
Les Misérables
23 september 2023

A Tribute to John Denver

Dat John Denver meer is dan ‘Country Roads’ en ‘Leaving on a Jetplane’ bewijst Jimmy Duchateau met zijn band in A Tribute To John Denver. Dit theaterconcert is een eerbetoon aan de Amerikaanse countrylegende. Een grootse show met een intieme sfeer waarin de levenslessen in Denvers teksten nog meer betekenis krijgen. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 67,50
A Tribute to John Denver
05 oktober 2023

De nieuwe Nederlandse musical Piaf

Een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van een legende. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleefd de fenomenale Piaf verschillende belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat het is dat ze achterlaat. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 76
De nieuwe Nederlandse musical Piaf
19 oktober 2023

Karin Bloemen & Old School Band

In deze nieuwe voorstelling gaat Karin Bloemen op zoek naar de grote muzikale inspiratiebronnen, variërend van Ella Fitzgerald tot Barbra Streisand en van Stevie Wonder tot Gladys Knight. Het repertoire van deze grootheden wordt door Karin & Old School Band opnieuw gearrangeerd en ‘eigen’ gemaakt Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 66,50
Karin Bloemen & Old School Band
27 oktober 2023

Stef alleen met piano

Stef Bos speelt zoals de afgelopen jaren. Twee maanden in het najaar. Solo. In België en Nederland. Een keuze uit zijn repertoire. Een Bloemlezing. Die elk seizoen anders is. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 67,50
Stef alleen met piano.
02 november 2023

Cabarestafette

Sinds jaar en dag is de Cabarestafette dé plek waar je de grote cabaretiers van de toekomst spot. Met elke avond drie totaal andere acts krijg je gegarandeerd een gierend grappig driegangen-verrassingsmenu voorgeschoteld. Laat je verrassen en laaf je aan het beste cabarettalent van het moment! Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 57
cabarestafette
24 november 2023

The Stones vs The Beatles Battle

U was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koopt u uw kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak? Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 70,50
The Stones vs The Beatles Battle
02 december 2023

De Rijnmondse Oudejaarsconference

Het afgelopen jaar wordt door de mangel gehaald en wat dit heeft betekend voor de regio. De Rijnmondse Oudejaarsconference is er voor alle Rijnmonders. Of je er nu geboren en getogen bent of net om de hoek komt kijken. Hij is er voor iedereen met interesse in dit gebied. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 62
De Rijnmondse Oudejaarsconference
14 december 2023

Rudolph’s Bakery Live

Rudolph van Veen neemt het publiek mee in een geurende voorstelling waar iedereen iets van opsteekt! Met anekdotes, mooie verhalen en kookdemo’s inspireert hij de bezoekers om de heerlijkste dingen thuis op tafel te kunnen zetten. Multi-instrumentalist Diederick Ensink is te gast in de Bakery en steekt de meest iconische kerstmuziek in een nieuw jasje. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: 63,50
Rudolph’s Bakery Live

Pak uw voordeel!

Word lid en profiteer van de voordelen van Allemaal Aafje

  • Altijd 10% korting op dagtochten en diensten.
  • Toegang tot ons exclusieve voordeelplatform.
  • Gratis krukken of rollator lenen.
Word lid Bekijk de voordelen
Diergaarde Blijdorp
30% korting
Stedentrip inc. vlucht en hotel
30% korting
Zeehondensafari Oosterschelde
37% korting
Stedentrip met slaaptrein
30% korting

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.