Ontdek hier wat Allemaal Aafje u te bieden heeft!

20 resultaten bij Allemaal Aafje

30 juni 2024

Sunday Afternoon Dance

De voetjes kunnen weer van de vloer tijdens de Luxor Sunday Afternoon Dance. De houten parketvloer van de Rijnfoyer is erg geliefd bij dansliefhebbers, jong en oud. Danst u mee op de muziek van de Bill Baker's Big Band? Bekijk hier het programma.

Locatie: Rotterdam
22 september 2024

Sven Hammond Big Band Plays Ray Charles

Voor het eerst in Het Kruispunt! Sven Hammond Big Band brengt een swingend en stomend programma rondom de legende Ray Charles. Bekend van wereldhits als Georgia en Hit The Road Jack. Het wordt gegarandeerd een funky en soulvolle avond met naast muziek ook mooie verhalen.  Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 46,50
27 september 2024

NANOEK The Last Five Years (try out)

The Last Five Years, geschreven en gecomponeerd door Jason Robert Brown, vertelt het verhaal over de New Yorkers Jamie en Cathy die in vijf jaar tijd van hevige liefde naar een break-up bewegen. Een musical met prachtige muziek die u niet mag missen.   Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 35,50
17 oktober 2024

Iris Hond Dust Awakened By Dawn

Na meerdere concerttournees en uitvoeringen van Ludovico Einaudi’s muziek komt pianiste Iris Hond in 2024 met haar nieuwe album Dust Awakened By Dawn en gaat de theaters in. We horen Iris in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw, en ontwapenend. Ze neemt je mee in haar innerlijke wereld. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 41.50
31 oktober 2024

Leo Alkemade en de kopgroep

Met een fantastische band en een juweel van een album onder zijn arm komt Leo Alkemade naar Barendrecht. De avond is doordrenkt van muzikaliteit en Leo bezingt de parallel tussen wielersport en het leven. Verhalen over vallen en opstaan, over knechten en winnaars, over achterom- en vooruitkijken. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 37.00
01 november 2024

Dolf Janssen – Ongewone Nederlander

2024: het jaar waarin de 'gewone Nederlander' zijn maar ook haar opmars voortzet. In de media, op de socials, zelfs in de politiek is ze aanwezig, en soms bepalend. Dolf vraagt zich af: als de gewone Nederlander bestaat, hoe ziet dat er dan uit, qua kleding en kapsel en wat er op je barbecue ligt. En, zeker zo belangrijk, wat betekent het als je het níet bent? Als je niet aan De Normen Der Gewone Nederlander voldoet...? Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 38.50
15 november 2024

Simply The Best of Tina Turner ft. Nurlaila Karim

De muzikale erfenis van de legendarische Tina Turner, bekend om haar krachtige stem en energieke optredens, leeft voort. Beleef een onvergetelijke avond met een negenkoppige showband inclusief backing vocals en danseressen, die samen met Nurlaila Karim, Simply The Best of Tina Turner tot een energiek spektakel maken. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 51.50
01 december 2024

Sjaak Bral – Vaarwel 2024

Het jaar 2024 met een lach, een snik en een moraal: Sjaak Bral brengt het allemaal. De meester van het actuele cabaret brengt al zevenentwintig jaar onafgebroken zijn oudejaarsconference naar de Nederlandse theaters. Niets ontsnapt aan het alziend oog van Sjaak. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 41.50
22 december 2024

The Legends ft. Michael Varekamp en Tess Merlot – Swingin’ Christmas

The Legends brengen met hun voorstelling Swingin’ Christmas nostalgische kerst hits naar het theater in de geest van legendarische performers zoals Louis Armstrong, Bing Crosby en Mahalia Jackson. Rudolph the Red-nosed Reindeer, Let it Snow en Silent Night kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 38.50
12 januari 2025

Kamerata Zuid met Karin Bloemen – Grijs Gedraaid®

Kamerata Zuid presenteert met trots Grijs Gedraaid® met Karin Bloemen, een voorstelling die mensen van alle generaties samenbrengt. Grijs Gedraaid® combineert muziek, beweging en creativiteit en biedt een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Nodig iemand uit om samen naar het theater te gaan en creëer samen onvergetelijke herinneringen. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 33.50

Pak uw voordeel!

Als lid van Allemaal Aafje heeft u toegang tot ons exclusieve voordeelplatform waar u kunt profiteren van talloze deals. U kunt hierbij denken aan korting op elektrische apparaten, cadeaukaarten, regionale activiteiten en nog veel meer. De kortingen lopen op tot wel 70%. Genoeg redenen om te profiteren van deze aanbiedingen.

  • Korting oplopend tot 70%.
  • Korting op musea, pretparken en dierentuinen.
  • Korting op restaurants en hotels.

De activiteiten op ons exclusieve voordeelplatform worden niet georganiseerd door Allemaal Aafje. Deze dient u zelf te boeken.

Lid worden Bekijk de voordelen
4-daagse stedentrip naar Praag met slaaptrein
31% korting
Koffievoordeel.nl
€ 10,- kortingsvoucher
Apenheul
30% korting
Rondvaart Biesbosch twee personen
27% korting

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.