De leukste activiteiten vindt u bij Allemaal Aafje Ontmoeten

8 resultaten bij Allemaal Aafje

Buurtcirkels

Stel, u kent niet veel mensen in uw buurt en u voelt zich soms alleen. Eigenlijk lijkt het u best leuk om af en toe iets te ondernemen of om iets voor of met voor anderen te doen. Ook kunt u misschien soms wel wat hulp of ondersteuning gebruiken. Dan is de buurtcirkel voor u ideaal. Bekijk hier het programma.

Mevrouw van der Steen is met Aafje mee geweest naar De Huishoudbeurs.

Koffie momenten BAR-gemeenten

Het samen koffie drinken in een buurthuis, wijkcentrum of verzorgingshuis is een geweldige manier voor ouderen om elkaar te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Het biedt niet alleen een gezellige en ontspannen sfeer, maar kan ook dienen als een bron van sociaal contact en verbinding. Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland
koffie-momenten-drechtsteden

Koffie momenten Drechtsteden

Koffie drinken biedt u niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid. Het is een geweldige manier om nieuwe vriendschappen te sluiten en een actief sociaal leven te leiden. Bekijk hier het programma.

koffie-momenten-drechtsteden

Koffie momenten MVS gemeenten

Koffie drinken in uw eigen wijk in een wijkcentra zijn vaak toegankelijk en hebben een ontspannen en informele sfeer. Het biedt een gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie terwijl u bijpraat met bekenden of nieuwe mensen ontmoet. Bekijk hier het programma.

koffie-momenten-drechtsteden

Koffie momenten Rotterdam Zuid

Koffie momenten zijn een geweldige manier om te ontspannen, te socializen en nieuwe vrienden te maken. Het biedt de kans om te genieten van gezelligheid en verbondenheid met anderen, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven. Bekijk hier het programma.

koffie-momenten-drechtsteden

Koffie momenten Rotterdam West

Er zijn tal van mogelijkheden om te genieten van elkaars gezelschap tijdens het koffie drinken. U kunt met elkaar verhalen en ervaringen uitwisselen, herinneringen ophalen en grappen maken. Het is een gelegenheid om bij te praten en elkaar beter te leren kennen. Bekijk hier het programma.

koffie-momenten-drechtsteden

Koffie momenten Rotterdam Oost en Capelle a/d IJssel

Tijdens het koffie drinken kunnen mensen praten over allerlei onderwerpen, van luchtige onderwerpen zoals het weer tot diepere onderwerpen zoals persoonlijke ervaringen en interesses. Het kan dienen als een manier om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en bestaande relaties te versterken. Bekijk hier het programma.

koffie-momenten-drechtsteden

Koffie momenten Rotterdam Noord

Tijdens het koffie drinken kunt u ervaringen delen, verhalen uitwisselen en elkaar ondersteunen tijdens deze momenten. Het kan ook dienen als een manier om eenzaamheid en isolement tegen te gaan. Eventjes een bakkie doen is een moment om er even uit te gaan en contact te maken met anderen. Bekijk hier het programma.

koffie-momenten-drechtsteden

Pak uw voordeel!

Word lid en profiteer van de voordelen van Allemaal Aafje

  • Altijd 10% korting op dagtochten en diensten.
  • Toegang tot ons exclusieve voordeelplatform.
  • Gratis krukken of rollator lenen.
Word lid Bekijk de voordelen
Diergaarde Blijdorp
30% korting
Stedentrip inc. vlucht en hotel
30% korting
Zeehondensafari Oosterschelde
37% korting
Stedentrip met slaaptrein
30% korting

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.