De leukste activiteiten vindt u bij Allemaal Aafje Ontmoeten

3 resultaten bij Allemaal Aafje

TUI At Home

Goed advies en hulp bij het vinden van uw vakantie is goud waard! Ilse van de Meeberg, van TUI at Home, komt bij u thuis om uw droomvakantie te boeken. Wilt u met uw familie een gezellig weekend weg in Nederland of wilt u een vliegticket naar het verre Australiƫ om uw familie te bezoeken? Alles kan! Bekijk hier het programma.

MundoRado Reizen

Wilt u graag genieten van een onbezorgde, mooie en gezellige vakantie, maar heeft u behoefte aan een aangepast reistempo, neemt u een hulpmiddel mee op reis of heeft u zorg nodig tijdens een vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MundoRado Reizen is specialist in aangepaste en begeleide groepsvakanties. Bekijk hier het programma.

Allegoeds Vakanties

Allegoeds Vakanties wil ouderen een mooie vakantie bezorgen, met de juiste zorg, hulp en begeleiding waar nodig. Persoonlijke aandacht van mens tot mens staat hierbij centraal. Bekijk hier het programma.

Pak uw voordeel!

Word lid en profiteer van de voordelen van Allemaal Aafje

  • Altijd 10% korting op dagtochten en diensten.
  • Toegang tot ons exclusieve voordeelplatform.
  • Gratis krukken of rollator lenen.
Word lid Bekijk de voordelen
Diergaarde Blijdorp
30% korting
Stedentrip inc. vlucht en hotel
30% korting
Zeehondensafari Oosterschelde
37% korting
Stedentrip met slaaptrein
30% korting

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.