De leukste activiteiten vindt u bij Allemaal Aafje Ontmoeten

4 resultaten bij Allemaal Aafje

Lekker sporten in teamverband

Sporten is gezond en houdt u fit. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen te sporten, maar samen sporten in teamverband is een stuk gezelliger! Wilt u wel sporten in een team, maar weet u niet waar u dat het beste kunt doen? Dan kunt u meedoen met OldStars! Door heel Nederland zijn er […] Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland

Zwemmen om actief te blijven

Zwemmen is een zeer geschikte sport voor iedereen. Het helpt om mobiel te blijven, het houdt de bloeddruk laag en versterkt de spieren en gewrichten. In vergelijking met andere sporten kunnen met zwemmen alle spieren getraind worden en is er een kleinere kans op blessures. Bekijk hier onze tips voor zwemmen bij u in de buurt! Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland
Zwemmen om actief te blijven, blijf in beweging en in contact! Wij organiseren activiteiten voor ouderen en ontmoetingen tussen senioren.

Biljarten verhoogt levenskwaliteit van ouderen

Biljarten draagt bij aan een verhoogde levenskwaliteit die we allemaal zo graag wensen voor de ouderen in onze samenleving.  Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland

Wandelen kan overal

Wist u dat wandelen een geweldige manier is om uw gezondheid te bevorderen? Het versterkt uw hart, vermindert stress en angst, en verbetert uw mentale welzijn. Bovendien is wandelen geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus, helpt het bij gewichtsbeheersing, en is het milieuvriendelijk. Dus waar wacht u nog op? Trek uw wandelschoenen aan en begin vandaag nog met genieten van de vele gezondheidsvoordelen van wandelen! Bekijk hier het programma.

Locatie: Zuid-Holland
Wandelen kan overal, het brengt u in beweging en in contact! Wij organiseren activiteiten voor ouderen en ontmoetingen tussen senioren.

Pak uw voordeel!

Word lid en profiteer van de voordelen van Allemaal Aafje

  • Altijd 10% korting op dagtochten en diensten.
  • Toegang tot ons exclusieve voordeelplatform.
  • Gratis krukken of rollator lenen.
Word lid Bekijk de voordelen
Diergaarde Blijdorp
30% korting
Stedentrip inc. vlucht en hotel
30% korting
Zeehondensafari Oosterschelde
37% korting
Stedentrip met slaaptrein
30% korting

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en exclusieve verhalen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Mis niks en profiteer direct van onze aanbiedingen.