Sunday Afternoon Dance

De voetjes kunnen weer van de vloer tijdens de Luxor Sunday Afternoon Dance. De houten parketvloer van de Rijnfoyer is erg geliefd bij dansliefhebbers, jong en oud. Danst u mee op de muziek van de Bill Baker’s Big Band?

Datum: 30 juni 2024 Tijd: 15:00 - 17:00 Locatie: Rotterdam

Danst u met ons mee!

Op zondagmiddag 30 juni 2024 bent u van harte welkom bij de Sunday Afternoon Dance in het Nieuwe Luxor Theater. Van 15.00 – 17.00 uur (zaal open 14.30 uur) mogen de voetjes van de vloer! Onder leiding van de Bill Baker’s Big Band kan er op deze middag gedanst worden. De Big Band speelt uit het repertoire van o.a. Glenn Miller en Frank Sinatra.

Praktische informatie:

Hoe bestel ik een ticket?

Klik hier voor uw ticket! U bestelt uw ticket via de website van het Luxor Theater. Hier reserveert u een regulier ticket of een lid van Allemaal Aafje ticket. Als u kiest voor een ticket: lid van Allemaal Aafje is er automatisch een gratis drankje bijgeboekt. Bent u geen lid? Dan bent uiteraard ook van harte welkom en kunt u klikken op een regulier ticket. Wilt u lid worden en direct profiteren van het gratis drankje? Klik dan hier en wordt vandaag nog lid!

Waar vind ik jullie?

Bij binnenkomst in het nieuw Luxor Theater vindt u Allemaal Aafje in de entreehal bij de kassabalie. Hier kunt u uw consumptiebon ophalen voor een drankje vanaf 14.30 uur tot 15.15 uur. Extra drankjes en versnaperingen zijn op eigen kosten.

Adres Nieuwe Luxor

Posthumalaan 1
3072 AG Rotterdam

Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid naar het Nieuwe Luxor Theater.

Wel inbegrepen

  • Entree
  • Voor onze leden is er 1 drankje inclusief

Niet inbegrepen

  • Vervoer
  • Extra drankjes en versnaperingen

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.