Mingle the Single

Bent u alleenstaand en lijkt het u leuk om andere alleenstaanden te ontmoeten? Staat u open voor nieuwe vriendschappen of misschien wel de liefde? In samenwerking met ‘Mingle the Single’ kunt u deelnemen aan de activiteit ‘Jeu de Boules en Borrelen’ met andere alleenstaanden van uw leeftijd.

Datum: 13 juli 2023 Locatie: Zuid-Holland Prijs: € 39,95 Ledenprijs: € 29,95
Bestel tickets
mingle-the-single

Doet u mee?

Bent u alleenstaand, 65+ en lijkt het u leuk om andere alleenstaanden te ontmoeten? Staat u open voor nieuwe vriendschappen of misschien wel de liefde? In samenwerking met ‘Mingle the Single’ (is het activiteitenbureau voor ‘singles’) kunt u deelnemen aan de activiteit ‘Jeu de Boules en Borrelen’ met andere alleenstaanden van uw leeftijd.

Een laagdrempelige activiteit waar u op ontspannen wijze heel gemakkelijk in contact komt met andere alleenstaanden van uw leeftijd. We starten direct met de activiteit als ijsbreker. Daarna schuiven we door voor de borrel en is er genoeg na te praten met de mede-deelnemers. Doet u mee? Boek hier uw ticket voor deze leuke activiteit! Nieuwe mensen ontmoeten is altijd een goed idee.

Programma:

U moet op eigen gelegenheid naar Jules BoulesBitesBar komen.
14.00 – 14.30 uur inloop, kennismaken, baanindeling en speluitleg
14.30 – 16.00 uur Jeu de boulen*
16.00 – 17.00 uur borrelen en einde programma
* 1,5 uur mét baanwisseling, dat wij begeleiden, zodat er kan worden ‘gedate’.
Dames krijgen een vaste baan en heren schuiven elke 15 a 20 minuten door.

Adres locatie:
Jules BoulesBitesBar Rotterdam
Puck van Heelstraat 151
3077 MG Rotterdam

Hoe ziet de middag eruit?

Na aankomst bij Jules Boules Bites bar in Rotterdam volgt er een korte speluitleg en kunt u zo’n 1,5 uur Jeu de Boulen. De dames krijgen een vaste baan, maar de heren schuiven elke 15 a 20 minuten door naar de volgende baan, om zo weer het spel te spelen met andere dames. Op deze manier is het mogelijk om met bijna alle heren of dames van het andere geslacht kort kennis te maken.

Na het Jeu de Boulen is er een gezellige borrel waar u met de andere deelnemers kunt napraten. Hapjes en 3 drankjes zijn deze middag inclusief. Na afloop kunt u bij Mingle the Single aangeven wie u nog eens zou willen spreken. Bij een wederzijdse ‘match’ ontvangt u elkaars e-mailadres of telefoonnummer en kunt u zelf contact leggen.

Meer informatie over Mingle the Single

Nieuwe mensen ontmoeten was nog nooit zo makkelijk! Hebt u zin andere singles uit de buurt te ontmoeten? Is het tijd voor meer gezelligheid in uw leven, of misschien wel voor nieuwe liefde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Mingle the Single brengt singles samen. We organiseren de allerleukste activiteiten en events voor vrijgezellen en singles in verschillende leeftijdscategorieën. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop.

Weetjes over Jeu de Boules:

 • Jeu de boules is een van de oudste spellen ter wereld en is ontstaan in het oude Griekenland. Het spel verspreidde zich daarna naar Rome en later naar Frankrijk;
 • De metalen ballen waarmee het spel wordt gespeeld worden ook wel boules genoemd en zijn gemaakt van staal of brons. Ze wegen tussen de 650 en 800 gram en hebben een diameter van ongeveer 7,05 centimeter;
 • Het spel wordt wereldwijd gespeeld en er zijn zelfs internationale toernooien, zoals het Wereldkampioenschap Pétanque;
 • In Frankrijk is jeu de boules erg populair en wordt het vaak gespeeld op pleinen, parken en stranden. In de zomermaanden worden er vaak toernooien georganiseerd en trekken vele mensen naar buiten om het spel te spelen;
 • Er zijn verschillende varianten van jeu de boules, waaronder pétanque, jeu provençal en raffa;
 • Het spel wordt niet alleen voor de lol gespeeld, maar kan ook dienen als een sociaal evenement en als competitieve sport.

Wel inbegrepen

 • 1,5 uur Jeu de boulen met alleenstaanden van uw leeftijd
 • 3 drankjes en hapjes tijdens de borrel
 • Begeleiding van Mingle the Single
 • Matchmail na afloop

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 13 juli 2023 - Ticket deelnemer man 65+
Ledenprijs
29.95
34 beschikbaar
Donderdag 13 juli 2023 - Ticket deelnemer vrouw 65+
Ledenprijs
29.95
30 beschikbaar
Donderdag 13 juli 2023 - Ticket deelnemer vrouw 65+
Reguliere prijs
39.95
34 beschikbaar
Donderdag 13 juli 2023 - Ticket deelnemer man 65+
Reguliere prijs
39.95
35 beschikbaar

Heeft u een vraag?

Neem contact op met ons en wij staan u graag te woord.