Een dagtocht Intratuin Rhoon

Tijdens deze rolstoelvriendelijke dagtocht gaan wij, met onze Aafje bussen naar de kerstmarkt van Intratuin Rhoon. We genieten van de kerstsfeer en wij gaan lunchen in kerstsfeer bij Abel in Rhoon. Gaat u met ons mee?

Datum: 14 december 2023 Locatie: Zuid-Holland Opstaplocaties: In alle Aafje regio's Prijs: € 50,- Ledenprijs: € 45,-
Bestel tickets
Met dit uitje kunnen ouderen genieten van de kerstmarkt bij Intratuin Rhoon. Wij organiseren deze senioren dagtochten voor iedereen.

Gaat u met ons mee?

Tijdens deze rolstoelvriendelijke dagtocht gaan wij, met onze Aafje bussen naar de kerstmarkt in Intratuin Rhoon. Bij aankomst in het tuincentrum, wat een prachtige kerstmarkt heeft kunt u zelf een kopje koffie of thee gaan drinken in het restaurant maar u kunt ook gelijk heerlijk wandelen door dit tuincentrum. Rond het middaguur rijden wij naar restaurant Abel in Rhoon waar ons een mooie en heerlijke kerstlunch klaarstaat.

Wij zorgen voor voldoende vrijwilligers die u kunnen helpen waar nodig. Samen maken we er een gezellige dag van in deze mooie tijd van het jaar. Boek hier uw ticket. Een uitje naar de kerstmarkt van Intratuin in Rhoon en lunchen bij Abel is altijd een goed idee!

Programma:

Vertrektijd volgens opstapschema
10.30 uur aankomst Intratuin Rhoon
12.30 uur vertrekt richting restaurant Abel
13.00 – 14.00 uur Uitgebreide kerstlunch met drankje

Informatie over Intratuin Rhoon:

In de aanloop naar de feestdagen wordt Intratuin Rhoon omgetoverd tot een betoverende kerstwereld. Met twinkelingen in de ogen betreden veel bezoekers de sfeervolle kerstmarkt, waar de geur van dennengroen en warme chocolademelk zich vermengden in de lucht. De kerstafdeling van Intratuin Rhoon is een waar paradijs voor kerstliefhebbers. Overal waar u kijkt zijn prachtige kerstbomen in alle soorten en maten, rijkelijk versierd met fonkelende lichtjes, glinsterende ballen en kleurrijke slingers. De kerstdorpen zij als betoverende miniatuursteden, met knusse huisjes, schattige figuurtjes en besneeuwde landschappen.

Na een bezoek aan Intratuin Rhoon in kerstsfeer gaat u zeer zeker met een warm hart en een hoofd vol kerstinspiratie naar huis. Het is een betoverende belevenis die de magie van de kerstperiode tot leven brengt.

Weetjes over de kerstmis:

 • Het woord “Kerstmis” komt van het Oudengelse woord “Cristesmæsse”, wat “Christus-mis” betekent.
 • Het vieren van Kerstmis gaat terug tot de 4e eeuw na Christus, toen het christendom officieel werd erkend als de staatsgodsdienst van het Romeinse Rijk.
 • Het zetten van een kerstboom in huis is een traditie die teruggaat tot de 16e eeuw in Duitsland en later populair werd in andere delen van de wereld. De kerstboom symboliseert het eeuwige leven en wordt vaak versierd met lichtjes, ballen en slingers.
 • Het eten van speciale kerstgerechten varieert per land en regio. In veel landen is het gebruikelijk om een feestelijke maaltijd te bereiden met gerechten zoals kalkoen, ham, kerststol, en mince pies.
 • Kerstmis is ook een tijd van cadeaus geven en ontvangen. De traditie van het uitwisselen van cadeaus gaat terug tot de oude Romeinen, die tijdens de Saturnalia, een heidens winterfeest, geschenken uitwisselden.
 • Onthoud dat kerstmis een tijd is om te genieten van de warmte en liefde van familie en vrienden, te ontspannen en te vieren. Het is een speciale tijd van het jaar waarin we samenkomen om te delen in vreugde, dankbaarheid en gezelligheid.

Wel inbegrepen

 • Vervoer met onze Aafjebus
 • Lunch met drankje
 • Begeleiding vanuit Allemaal Aafje

Niet inbegrepen

 • Extra drankjes en hapjes
 • Zorgpersoneel
 • Persoonlijke uitgave

Bestel je tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Donderdag 14 december 2023 - Een dagtocht Intratuin Rhoon
Ledenprijs
45.00
13 beschikbaar
Donderdag 14 december 2023 - Een dagtocht Intratuin Rhoon
Reguliere prijs
50.00
13 beschikbaar

Heeft u een vraag?

Neem contact op met ons en wij staan u graag te woord.